Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
    Professionele klantenservice
    Originele kwaliteitsproducten
    Laagste prijsgarantie

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Optoma L1 duurzame 4K 4LED ultra short throw beamer

    Ervaar onvergetelijke 4K UHD beelden vanuit het comfort van je eigen huis met beelden tot wel 105 inch vanaf minder dan 30 cm afstand van het projectieoppervlak. Dankzij de nieuwste 4LED technologie, biedt de L1 verbluffende kleurnauwkeurigheid en levendigheid - perfect voor het creëren van een bioscoopervaring thuis.

    Ontworpen met duurzaamheid in gedachten, behoudt de L1 zijn helderheid en kleurverzadiging langer door de energiebesparende 4LED technologie die zorgt voor tot wel 30.000 uur onderhoudsvrije werking.

    CO2 reductie

    De compacte en lichtgewicht vormgeving van de L1 is gemaakt met tot wel 50% PCR (Post-Consumer Recycled) kunststoffen en tot wel 99% van de verpakking is recyclebaar. Door het kleine formaat van de Optoma L1 projector kan de verpakking worden verminderd, wat resulteert in efficiëntere logistiek om de uitstoot van koolstof te verminderen.

    Belangrijkste kenmerken

    - True 4K UHD-resolutie

    Ultra HD 4K-resolutie levert scherpere, levensechte beelden en rijkere kleuren - waardoor je dichter bij het scherm kunt zitten en een meer meeslepende ervaring kunt hebben. Onze DLP-projectoren bieden door de CTA (Consumer Technology Association) goedgekeurde True 4K UHD-resolutie, waardoor wel 8,3 miljoen pixels op het scherm kunnen worden geprojecteerd. Dat is vier keer meer detail dan Full HD en twee keer zoveel als concurrerende technologieën, die slechts 4,1 miljoen pixels kunnen weergeven.


    - 240Hz vloeiende beweging

    Geniet van ultra-vloeiende bewegingen en verminderde ghosting. Een hoge verversingssnelheid maakt het gemakkelijker om de actie bij te houden, waardoor je een betere kans hebt om eerder je doel te raken. Ideaal voor snelle actie games.


    - Geweldige kleuren 

    Bekijk je films, tv-series en speel games met prachtige kleuren in elke omgeving. Optoma projectoren bieden betrouwbare prestaties geschikt voor elk type content en elke omgeving. Onze thuisprojectoren zijn in staat om het Rec.709 kleurengamma te reproduceren, de internationale HDTV-standaard om een nauwkeurige weergave van filmische kleuren te garanderen precies zoals de regisseur het bedoeld heeft. Of kies voor meer verzadigde kleuren voor een levendiger beeld, ideaal voor gaming en geanimeerde films.


    De Optoma L1 is momenteel nog niet vekrijgbaar, de verwachte releasedatum zal ergens in Mei zijn.

     

    Laat een reactie achter

    Jouw mening wordt gewaardeerd!

    * Verplichte velden
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies