Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
    Professionele klantenservice
    Originele kwaliteitsproducten
    Laagste prijsgarantie

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Door Sam Bosscha

    STOBE: Nederlandse beamers voor ultiem kijkgenot!

    Welkom in de wereld van Stobe, een Nederlands bedrijf dat zicht toelegt op het produceren van betaalbare en gebruiksvriendelijke beamers. Als gepassioneerde thuisbioscoopliefhebbers begrijpen we als geen ander dat jouw keuze voor een beamer een cruciale rol speelt in de algehele kwaliteit van jouw kijkervaring. Laten we samen ontdekken welke indrukwekkende mogelijkheden Stobe te bieden heeft. Stobe biedt een breed scala aan modellen, variërend van handige mini beamers voor onderweg tot uitgebreidere beamers voor het creëren van een bioscoopervaring in huis. In deze blog gaan we dieper in op twee opvallende modellen van Stobe: de Comfort en Cinematic. 

    Nederlands design

    De beamers van Stobe zijn ontworpen in Nederland en staan bekend om hun strakke en moderne design. Stobe besteedt veel aandacht aan hoe de beamers er uitzien en aan de kwaliteit ervan. Ze hebben een stijlvol ontwerp dat goed past bij elke inrichting. Het feit dat Stobe beamers uit Nederland komen, heeft voordelen. Nederland staat bekend om innovatie en technologische vooruitgang, wat betekent dat de beamers betrouwbaar en duurzaam zijn. Het Nederlandse ontwerp en vakmanschap zorgen ervoor dat Stobe beamers niet alleen goed presteren, maar er ook goed uitzien.

    Toegankelijk en gebruiksvriendelijk

    Stobe maakt thuisbioscoopplezier toegankelijk voor iedereen door betaalbaarheid hoog in het vaandel te dragen. Het bedrijf streeft ernaar dat iedereen, ongeacht het budget, kan genieten van een hoogwaardige kijkervaring in hun eigen huis. Stobe begrijpt dat het creëren van een thuisbioscoop niet beperkt zou moeten zijn tot degene met een groot budget en daarom hebben ze hun beamers zo ontworpen dat ze voor iedereen bereikbaar zijn. 

    Eenvoudig in gebruik, Stobe beamers zijn ontwikkeld met het gemak van de gebruiker in gedachten. De beamers zijn uitgerust met een duidelijke gebruikersinterface, waardoor het instellen en bedienen moeiteloos is, zelfs voor degenen die niet bekend zijn met geavanceerde technologie. Deze gebruiksvriendelijkheid maakt het mogelijk voor iedereen, van beginners tot tech-savy individuen, om moeiteloos te genieten van een thuisbioscoopervaring. 

    Daarnaast bieden Stobe beamers veelzijdigheid in connectiviteit. Ze kunnen worden eenvoudig worden aangesloten op een breed scala aan apparaten, waardoor gebruikers kunnen genieten van hun favoriete inhoud van verschillende bronnen. Of je nu films wilt kijken, games wilt spelen of foto's en video's wilt delen, de beamers van Stobe maken het mogelijk om naadloos verbinding te maken en te genieten van een diverse entertainmentervaring.

    Stobe Comfort

    De Stobe Comfort is uitgerust met indrukwekkende specificaties die een optimale beeldkwaliteit en geluidsprestaties beloven. Met een Full HD resolutie worden beelden met scherpte en helderheid weergegeven, terwijl de 16:9 beeldverhouding een breed scala aan content ondersteunt. De contrastverhouding van 5000:1 zorgt voor een nauwkeurige3 weergave van kleuren en details. De beamer heeft 300 ANSI lumen en zal dus wel gebruikt moeten worden in een donkere ruimte. Met twee ingebouwde luidsprekers van 5 watt en geavanceerde DSP-geluidstechnologie biedt de beamer ook goed geluid.

    De Stobe Comfort is ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen, of het nu gaat om het creëren van een thuisbioscoop of het faciliteren van klein zakelijk gebruik, of het projecteren van muurschilderingen (in het donker). Het draagbare ontwerp, voorzien van een handvat, maakt het gemakkelijk om deze beamer mee te nemen naar verschillende locaties. De ingebouwde functionaliteit opent de deur naar draadloze connectiviteit, waardoor het delen van beelden via Airplay of Miracast een naadloze ervaring wordt.

    Een belangrijk aandachtspunt van de Stobe Comfort is echter het ontbreken van directe streamingmogelijkheden voor populaire platforms zoals Netflix via de telefoon. Deze beperking is te wijten aan licentiebeperkingen, waarbij Netflix-specifieke toegangscertificaten ontbreken in de basisinterface. Voor deze functionaliteit is een extra apparaat, zoals een Google Chromecast.

     

    De specificaties op een rij

    • Resolutie
      Met een Full-HD (1920x1080) projecteert de Stobe Comfort scherpe en gedetailleerde beelden..
    • Beeldverhouding
      De 16:9 beeldverhouding zorgt voor een breedbeeldweergave, ideaal voor diverse content, van films tot presentaties..
    • Contrastverhouding
      Met een contrastverhouding van 5000:1 worden donkere en lichte tinten nauwkeurig weergegeven, wat bijdraagt aan een levendig beeld. 
    • Lumen
      Met 300 ANSI lumen kan deze beamer goed worden gebruikt in een donkere ruimte. 
    • Refresh rate
      Met een refresh rate van 30 Hz worden vloeiende beeldovergangen gegarandeerd voor een optimale kijkervaring.
    • Ingebouwde luidsprekers
      Twee ingebouwde 5w-luidsprekers leveren helder en krachtig geluid. 
    • Geluidstechnologie
      Uitgerust met DSP (Digital Signage Processing) voor een verbeterde audioweergave.

    Stobe Cinematic

    Met een helderheid van 250 ANSI lumen en een contrastverhouding van 20.000:1, brengt de Stobe Cinematic beelden tot leven een met een goede scherpt en diepte. Het 4.5" LCD-display biedt een Full HD resolutie, waardoor elke nuance en detail duidelijk zichtbaar is. Hoewel een verduisterde ruimte wordt aanbevolen voor de optimale ervaring, garandeert de helderheid van 250 ANSI lumen een levendige projectie. Ervaar krachtig geluid met de twee ingebouwde 10 watt luidsprekers. Of het nu gaat om dialogen, muziek of intense actiescènes, deze luidsprekers bieden een meeslapen geluid dat de kijkervaring naar een hoger niveau tilt.

    De Stobe Cinematic is meer dan alleen een beamer: het is een entertainment hub met Android TV 10.0 als besturingssysteem. Hierdoor krijg je directe toegang tot een uitgebreid scala aan apps, streamingsdiensten en games, allemaal vanuit de beamer zelf. De ingebouwde Google Assistant maakt handsfree bediening mogelijk, waardoor je met gemak jouw favoriete content kunt ontdekken en beheren.

    Dankzij de veelzijdige connectiviteitopties, zoals meerdere HDMI-poorten, USB-aansluitingen, Bluetooth en Wi-Fi. integreert de Stobe Cinematic moeiteloos met al jouw apparaten. Draadloze delen van content vanaf smartphone of tablets wordt eenvoudig gemaakt door de ingebouwde Chromecast.

     

     

    De specificaties op een rij

    • Resolutie
      Met een indrukwekkende Full-HD resolutie van 1920x1080 projecteert de Stobe Cinematic scherpe en gedetailleerde beelden, waardoor elke pixel tot leven komt.
    • Beeldverhouding
      De 16:9 beeldverhouding zorgt voor een breedbeeldweergave, ideaal voor diverse content, van films tot presentaties, en biedt bioscoopachtige kijkervaring.
    • Contrastverhouding
      Een contrastverhouding van 20.000:1 zorgt ervoor dat donkere en lichte tinten nauwkeurig worden weergegeven, waardoor een levendig beeld ontstaat met diepe zwarttinten.
    • Lumen
      Met een helderheid van 250 ANSI lumen komt de Stobe Cinematic goed tot zijn recht in een donkere ruimte, waardoor beelden levendig worden geprojecteerd.
    • Refresh rate
      Een refresh rate van 30 Hz garandeert vloeiende beeldovergangen, waardoor de kijkervaring soepel en optimaal is.
    • Ingebouwde luidsprekers
      Twee krachtige 10W ingebouwde luidsprekers leveren helder en meeslepend geluid, waardoor het audiogedeelte van de thuisbioscoopervaring wordt geoptimaliseerd.
    • Geluidstechnologie
      Uitgerust met DSP (Digital Signal Processing), biedt de Stobe Cinematic verbeterde audioweergave voor een rijke en gebalanceerde geluidsweergave.

    Bestel vandaag nog!

    Terwijl de Stobe Comfort pronkt met draagbaar gemak en veelzijdigheid, schittert de Stobe Cinematic met krachtige beeld-en geluidsprestaties. Beide modellen beloven een betovernde kijkervaring, en het is aan jou om te kuezen welke perfect aanlsuit bij jouw thuisentertainmentdromen. Of je nu kiest voor de moderne draagbaarheid van de Stobe Comfort of de indrukwekkende Stobe Cinematic, één ding is zeker: deze beamers tillen jouw filmavonden en kijkplezier naar nieuwe hoogten.

    Laat een reactie achter

    Jouw mening wordt gewaardeerd!

    * Verplichte velden
    Vergelijk dit product 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking