Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Bekijk de video
  Aanbieding -21%

  Productomschrijving

  Xiaomi Mi 4K Laser Projector

  Deze beamer is niet meer leverbaar. Bekijk hier de Hisense PX1-Pro als alternatief.


  Voor- en nadelen van de Xiaomi Mi 4K Laser Projector

  Xiaomi Mi 4K Laser Projector

  Deze beamer is niet meer leverbaar. Bekijk hier de Hisense PX1-Pro als alternatief.


  Voor- en nadelen van de Xiaomi Mi 4K Laser Projector

  3840 x 2160 pixels (4K) resolutie voor verbluffend detail.
  Ultra-Short Throw.
  ALPD 3.0-lasertechnologie.
  Projectieformaat van 80 tot 150 inch.
  2000 ANSI Lumen.
  Geen HDMI kabel meegeleverd.

  Uitgebreide specificaties

  Uitgebreide specificaties van de Xiaomi Mi 4K Laser Projector

  Meegeleverd in de doos

  - Xiaomi Mi 4K Laser Projector
  - Laserprojector
  - Netsnoer
  - Afstandsbediening
  - Gebruikershandleiding
  - Garantieverklaring
  - Reinigingsdoekje

  Garantie

  Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie. 

  Productspecificaties

  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  3840 x 2160 4K UHD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  1.600 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  3000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  RGBB LED
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Thuisbioscoop
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.233:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De hoeveelheid verschillende kleuren die de beamer kan produceren. Een hoger aantal kleuren betekent over het algemeen een grotere kleurnauwkeurigheid en een meer realistische kleurweergave.
  Aantal kleuren:
  1,07 miljard kleuren
  Lichtbron
  Type lichtbron:
  Laser
  Branduren geven aan hoe lang de lichtbron, zoals een lamp of led, naar verwachting meegaat voordat deze moet worden vervangen. Het wordt uitgedrukt in uren. De lichtbron van een laser kan niet worden vervangen.
  Branduren (gemiddeld):
  25.000

  Reviews

  5 / 5Gebaseerd op 2 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: jose maertens op 9 Augustus 2022
   Nu na lange tijd deel ik nog eens mijn mening. Ik koos het toestel vd prijs. Veel voor je geld dus.
   Werkt fijn en waar ik me vroeger aan stoorde was reflectie vd ramen op tv, deze is met mn vividscherm nu volledig verdwenen....
   Nu na lange tijd deel ik nog eens mijn mening. Ik koos het toestel vd prijs. Veel voor je geld dus. Werkt fijn en waar ik me vroeger aan stoorde was reflectie vd ramen op tv, deze is met mn vividscherm nu volledig verdwenen. Ook tijdens de dag ih prima kijken al is het zwart wel grijs en doffer zoals bij elke beamer. Mn scherm staat in een ruimte waar links en achter mij grote ramen staan! Waar ik me wel wat aan erger is de traagheid als je met sommige Android apk's werkt. Gebruik je bvb de Brave browser dan moet je best wat geduld hebben tov mijn shieldTVbox. Algemeen ben ik nog steeds tevreden>. Minpunten zijn, ventilator, snelheid android, instellen v helderheid te omslachtig en weinig mogelijkheden om het beeld te vergroten zonder het apparaat te verlagen of te verplaatsen (probleem v iedere beamer trouwens), Positieve punten, helderheid en qualiteit vh beeld. Remote is best ook wel onhandig tov mn shield remote. De ring is te plat tov de ok toets. Kwestie van wennen maar het went niet voor me. Viia apk Buttonmapper heb ik ook meer shortcuts/functies od toetsen, heel handig. En er bestaan kleine handige android remotes die hetzelfde doen en een extra mousepointer hebben voor amper 9eu. Aanrader voor mensen die quality willen zonder hun bank te moeten plunderen.
  • 5 / 5
   Gepost door: José Maertens op 10 Juli 2022

   Voor zijn prijs is deze zeker aan te bevelen. Helder en scherp is ie wel... zelfs tijdens de dag meer dan prima. Android...

   Voor zijn prijs is deze zeker aan te bevelen. Helder en scherp is ie wel... zelfs tijdens de dag meer dan prima. Android is handig vooral als je gewend bent om met Tivimate en allerlei onbekende apk's te werken. Maar persoonlijk mis ik allerlei handigheden wat instellen betreft op dit toestel. Tov andere toestellen beamers is het onhandig instellen. Je moet het toestel bvb instellen zonder dat je het real time ziet??? Dus de hele tijd heen en weer schakelen van instelling naar beeld en hopen dat het goed komt??? Wij hebben het id donker niet graag zo een felle belichting. Ik dacht, met een beamer zal ik tov een tv geen last meer hebben vh wit licht. Die is voor mij enorm storend vooral als je kijkt naar donkere passages en dan een felle flits wit die je bombardeert. Dus dat wil je dan instellen maar wat onhandig is dat zeg met die Android? Ok een tv heeft ook wel een veel te groot vervelend menu meestal maar dat instellen is makkelijker tov deze beamer. DAT kan stukken beter. ik heb een simpele oplossing zelf gevonden. Ah donker wordt leg ik er een donker glasplaatje op en klaar, niks instellen. Ik moet dan wel uit mn zetel haha... Ook mn meubel moet worden aangepast als ik mijn Vivid storm scherm volledig wil benutten. Had er nu een instelling ingezeten dat je kon opschalen was ook dit opgelost maar nu moet ik de beamer lager kunnen zetten wat bij mn huidig tvmeubel niet kan zonder stukken uit te zagen. Maar al met al een zeer goede beamer voor zn geld tov andere merken. Alleen de ventilator zou stiller mogen bij stille passage. Maar tvalt nog mee, hoplk is ie na jaren gebruik ook nog stil.

   • +Android
   • +Prijs
   • +Aansluitingen
   • -Instellingen in android te omslachtig, kon stukn beter.
   • -Design v beamer en remote kon veel beter.
   • -Licht od lens kan niet handmatig dimmen.
   • -Uiteinde powerkabel was beter 90°.
   • -Ventilator hoorbaar maar niet echt storend.
  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking