Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Bekijk de video
  Aangeraden als laser televisie

  Productomschrijving

  Hisense PX2-PRO laser cinema beamer

  De Hisense PX2-PRO is een cinema beamer die je TV functioneert en maakt gebruik van geavanceerde technologie, namelijk de TriChroma laser engine, om een beeld te produceren dat er levensecht uitziet. Met de Digital Lens Focus technologie levert de PX2-PRO een superscherp 4K-beeld in formaten variërend van 90 tot 130 inch. Daarnaast heeft de projector handige functies, zoals eARC voor goed geluid, de Filmmaker-modus voor de b...

  Hisense PX2-PRO laser cinema beamer

  De Hisense PX2-PRO is een cinema beamer die je TV functioneert en maakt gebruik van geavanceerde technologie, namelijk de TriChroma laser engine, om een beeld te produceren dat er levensecht uitziet. Met de Digital Lens Focus technologie levert de PX2-PRO een superscherp 4K-beeld in formaten variërend van 90 tot 130 inch. Daarnaast heeft de projector handige functies, zoals eARC voor goed geluid, de Filmmaker-modus voor de beste beeldkwaliteit, de Auto Low Latency-modus om vertraging te voorkomen, en slimme thuisintegraties. Met het VIDA platform op de Hisense PX2-PRO kun je altijd gemakkelijk jouw favoriete films en series bekijken. Kortom, met de Hisense PX2-PRO heb je een Ultra Short Throw projector met alle nodige entertainment-functies in huis.

  Plaatsing van de Hisense PX2-PRO laser cinema beamer

  In de onderstaande tabel zie vind je de schermmaten en afstanden zodat je de beamer zelf op de juiste plaats kan neerzetten. Hiermee heb je het beste beeld en haal je het meeste uit de PX2-PRO.

   
  Diagonaal
  Breedte
  Hoogte
  Afstand
  Offset
  90"199.5112.22832.4
  100"221.7124.731.836.6
  110"243.513737.439.4
  120"266149.642.342.2
  130"288.2162.148.445

  Voor- en nadelen van de Hisense PX2-PRO laser cinema beamer

  Innovatie Dolby Vision & Atmos
  4K UHD beeldkwaliteit voor ongelooflijk contrast.
  Dolby ATMOS Audio geluidssysteem alsof je in de bioscoop zit.
  Geniet met Android TV van slim entertainment, 500.000+ films, series etc.
  Duurzame oplossing, levensduur laser lichtbron tot 25.000 branduren.
  Ultra short throw projectie van 80 tot en met 130 inch diagonaal.
  5 jaar garantie voor zorgeloos thuisentertainment.
  Voor de beste kijkervaring is een optioneel projectiescherm nodig.
  De beamer kan niet aan het plafond gemonteerd worden.

  Uitgebreide specificaties van de laser tv

  Uitgebreide specificaties van de Hisense PX2-PRO laser tv in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Hisense PX2-PRO laser tv
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids
  - Gebruikershandleiding

  Garantie

  U krijgt 2 jaar garantie op de Hisense PX2-PRO laser tv.

  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 90" tot 130 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  3840 x 2160 4K UHD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  2400 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  3000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde omgeving waarvoor het product geschikt is, bijvoorbeed thuis, vergaderruimte of klaslokaal.
  Ruimte:
  Thuis
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Thuisbioscoop
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.25:1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  90
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  130
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking