Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
    Professionele klantenservice
    Originele kwaliteitsproducten
    Laagste prijsgarantie

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Door Marvin Looijenga

    Creatieve manieren om een beamer te gebruiken

    Game-ervaring op het grote scherm"

    Gamen op een projector tilt je spel naar een hoger niveau doordat je de vrijheid hebt om het schermformaat te kiezen dat je wilt. Met een projector is het spelen van split-screen games met je vrienden een stap verder dan gamen op een tv. Het geprojecteerde beeld is groter dan een tv, waardoor elke speler meer ruimte heeft. De meeste moderne projectoren zijn compatibel met spelcomputers en consoles. Voor betere kleuren en snellere reactietijden kunt u echter beter kiezen voor projectoren die zijn ontworpen voor gaming, zoals de BenQ X1300i, TH671ST en TH685. Lees hier onze koopgids over game beamers.

    Projecteer je avonturen buiten

    Er is niks zo leuk als samen met vrienden of familie genieten van een film of sportwedstrijd in de buitenlucht. En met een beamer is het nu nog eenvoudiger dan ooit om dit te doen. Het beeld dat geprojecteerd wordt is namelijk groter dan dat van een televisie, waardoor iedereen meer ruimte heeft en meer kan genieten van de film of wedstrijd. Bovendien zijn er veel meer mogelijkheden met het buiten projecteren via een beamer. Zo kun je bijvoorbeeld een film of presentatie geven tijdens een feest of evenement, of een spelletje spelen op een grote buitenmuur. Met een beamer kun je de buitenruimte omtoveren tot een unieke en onvergetelijke ervaring. Een leuk voorbeeld hiervan is:

    Follow the beamer. Vier filmmakers uit de regio Ede hebben elk een korte film gemaakt geïnspireerd op een gebouw in het centrum. Het publiek wandelt door Ede centrum en volgt een beamer op wieltjes. Bij verschillende Edese gebouwen stopt de beamer en projecteert een korte film. “Met de films hopen we wat licht in de winterse dagen te brengen” zegt Arno Setz de initiatiefnemer van het project. lees hier onze koopgids over


    Het digitale kookboek: Recepten op het grote scherm"

    Soms heb je zin om een lekker diner te koken voor je geliefden. Als je eenmaal een heerlijk recept hebt gevonden en de voorraadkast hebt aangevuld, hoef je alleen nog maar de stappen nauwkeurig te volgen. Maar we weten allemaal hoe het gaat als je je smartphone gebruikt om recepten bij te houden. Er spat olie over je telefoon en je reikt met je met bloem bestoven handen om hem te pakken. Dat zijn moeilijk schoon te maken vegen op je scherm. Gebruik in plaats daarvan een draagbare miniprojector, toon uw inhoud op een muur en volg de stappen gemakkelijk.

    De draagbare mini beamer GV1 van BenQ projecteert recepten rechtstreeks in de keuken en is zo de beste kookhulp.

    Verhaaltjes voor het slapengaan met beeldprojectie

    Bedtijd is een betoverend moment voor ouders en kinderen. Transformeer de bedtijdroutine die je met je kinderen deelt door gebruik te maken van een projector. Deze zijn licht en draagbaar, waardoor ze gemakkelijk van kamer naar kamer kunnen worden verplaatst en op nieuwe apparaten kunnen worden aangesloten. Na een filmavondje in de woonkamer, neem je de projector mee naar de slaapkamer van je kinderen om samen tekenfilms te kijken of hen kennis te laten maken met dieren in een dierentuin. Met een projector kun je kinderverhalen tot leven brengen of samen nieuwe verhalen creëren met beelden en video's die op de muren of het plafond worden geprojecteerd. Een magische ervaring voor het hele gezin!

    Met projectoren van BenQ kunnen verhaaltjes met foto's en video's tot leven worden gewekt.

    Vuurwerk kijken vanuit het comfort van uw eigen huis

    Elk jaar verzamelen veel mensen zich bij vuurwerkshows, wachtend tot de klok middernacht slaat en het nieuwe jaar begint. Maar waarom zou je de koude nacht buiten doorbrengen als je het vuurwerk ook levensgroot kunt bekijken vanuit je luie stoel? Dankzij een projector kun je een livestream van het vuurwerk afspelen en de indrukwekkende beelden op een groot scherm bekijken. Of je nu een feestje geeft of gewoon lekker thuis wilt blijven, met een projector maak je van elk live evenement een meeslepende ervaring.

    Beamers van BenQ kunnen vuurwerk écht tot leven brengen - en dat midden in uw woonkamer.

    Projecteer de dagelijkse menu's en aanbiedingen

    Een projector is een prachtige manier om een sfeer van elegantie en verfijning toe te voegen aan een restaurant of loungebar. Of het nu gaat om het projecteren van kunstwerken of het vertonen van vermaak, of om het versterken van een culinair genot met een unieke visuele ervaring, een projector kan een echte meerwaarde bieden. Bovendien, met een projector kunt u de dagelijkse specials of seizoensgebonden gerechten eenvoudig op een groot scherm weergeven zonder het menu steeds opnieuw te moeten drukken.

    In de horeca kunnen met een projector actuele menukaarten op de wand worden geprojecteerd.

    Seizoensgebonden decoraties

    Met de feestdagen voor de deur, zijn gezinnen in de weer met het versieren van hun huizen en het organiseren van festiviteiten. Als u een projector in huis hebt, kunt u met een paar eenvoudige trucs de meest indrukwekkende vakantie-verlichting in de buurt creëren. Met Halloween kunt u uw pompoenen doen 'leven' door er spookachtige verhalen, liedjes of gekke gezichten op te projecteren. Of creëer een 'wow'-effect voor voorbijgangers door hen te laten denken dat uw huis vol spoken, zombies of andere wezens zit. Dit kunt u bereiken door gebruik te maken van doorzichtprojectie op halfdoorzichtige oppervlakken. En tijdens kerstmis kunt u de buitenkant van uw huis versieren met een beeld van de Kerstman die met een grote zak cadeautjes en rendieren de woonkamer binnenkomt. Zo creëert u een onvergetelijke ervaring voor iedereen die langs uw huis komt.
     
    Beamer-ideeën voor feesten en partijen. Projectoren van BenQ kunnen perfect worden gebruikt voor versieringen.

    Kunst projecteren

    Met een projector kunt u ook uw eigen kunstwerken creëren, of het nu gaat om tekenen, schilderen of fotografie. U kunt de projectie gebruiken als leidraad voor uw werk of als een manier om uw beelden op groot formaat te presenteren. Of het nu gaat om een intieme setting met vrienden of een professionele expositie, een projector maakt uw kunstwerken tot een onvergetelijke ervaring voor iedereen die ze bekijkt. Dankzij de projector is het niet langer nodig om uw kunstwerken in een kleine frame te beperken, maar laat ze groots en indrukwekkend schitteren. 

    Een projector gebruiken om kunstwerken te projecteren.

    Maak een indrukwekkende muurschildering met behulp van een projectiesjabloon

    Met een projector binnen handbereik, is het creëren van een indrukwekkende muurschildering een fluitje van een cent. Of u nu een professionele kunstenaar bent of gewoon een liefhebber, met een projector kunt u uw favoriete afbeelding op een grote muur in uw huis projecteren en de lijnen overbrengen voor een perfecte omlijning. Maar het is niet alleen een geweldige manier om uw artistieke smaak te presenteren, het is ook een leuke manier om quality time door te brengen met uw kinderen. Stimuleer de zelfexpressie en creativiteit van uw kinderen door samen een foto te kiezen die ze willen schilderen en deze op de muur te projecteren. Dit doe-het-zelf project is een geweldige gelegenheid om samen te werken, te lachen en te onthouden. 

    Projector-ideeën van BenQ: beelden kunnen op de wand worden weergegeven en als sjabloon voor muurschilderingen worden gebruikt.

    Conclusie

    Met een moderne projector kun je je creativiteit de vrije loop laten en allerlei leuke projecten aanpakken. Van het beleven van de spanning van een game op een groot scherm, tot het creëren van adembenemende muurschilderingen in je huis. Maak gebruik van kwalitatieve tijd met je kinderen door samen te werken aan een kunstproject, of verras je gasten met indrukwekkende kookshows op je muur. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je verbeelding de vrije loop en ontdek hoe een projector je leven kan verrijken.


    Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de expert!


    Laat een reactie achter

    Jouw mening wordt gewaardeerd!

    * Verplichte velden
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies