Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Door Marvin Looijenga

  Epson EB-810E ultra short throw laser beamer

  Nu verbonden klaslokalen en hybride werken niet meer weg te denken zijn, moet displaytechnologie steeds flexibeler en gebruiksvriendelijker worden. Om dit te ondersteunen heeft Epson de EB-810E geïntroduceerd - een 4K-enhanced, 5.000 lumen display met super-ultra-short throw ratio's van 0,16:1 en schaalbare displayformaten tot 160 inch.

  De nieuwe EB-810E is het eerste super-ultra-short throw laserdisplay van Epson dat gebruikmaakt van zijn 4K Enhancement-technologie en is ontworpen voor hybride werk- en leefruimten. De nieuwe EB-810E kan enorme 4K-beelden tot 160 inch creëren, waarbij het product op slechts enkele centimeters van de muur of het scherm wordt geplaatst waarop het moet worden geprojecteerd. Hij zorgt voor een verbluffende helderheid van gepresenteerde inhoud en biedt een mobiele, voordelige oplossing voor een groot scherm met gemakkelijke en snelle installatie en de flexibiliteit en draagbaarheid om hem bijna overal met een muurruimte te gebruiken.
  De 4K Enhancement Technology verplaatst elke pixel om de Full HD-resolutie op het scherm te overtreffen.

  Graeme Davidson, Epson Europe, zegt: "Dankzij de super-ultra-short throw mogelijkheden is dit product ideaal voor omgevingen waar ruimte schaars is, zoals vergaderzalen en immersieve ruimtes. Toch biedt het een energiezuinig, groot schaalbaar scherm zonder dat het een vaste opstelling hoeft te zijn. Dankzij deze flexibiliteit kunnen gebruikers het product gemakkelijk verplaatsen, wat betekent dat meerdere ruimtes het scherm kunnen delen en de eisen van flexibel werken verder ondersteunen.

  Dit nieuwe model wordt aangedreven door Epsons eigen 3-chip 3LCD-technologie en levert grootschalige, heldere beelden, samen met handige samenwerkingstools en eenvoudige installatie met behulp van Epsons nieuwe Setting Assist (ESA) app. De 21:9 ultrabrede weergaveopties zorgen ervoor dat alle deelnemers de inhoud kunnen zien, kunnen communiceren en gezien kunnen worden door anderen in de vergadering - ideaal voor gebruik met collaboratieve hybride vergaderruimtesystemen zoals Microsoft Teams Rooms Front Row.

  Naast de EB-810E zal op ISE 2023 ook de nieuwe Epson EB-770Fi te bewonderen zijn. De EB-770Fi vertegenwoordigt een reeks laserdisplays voor het bedrijfsleven en het onderwijs die later dit jaar beschikbaar komen en omvat een nieuw browsergebaseerd interactief laserdisplay met ultrakorte projectieafstand voor een echte interactieve oplossing zonder pc. De toekomstige EB-780Fi biedt directe online toegang, zodat docenten gemakkelijker toegang hebben tot lesplannen, online content en favoriete toepassingen die in de cloud zijn opgeslagen, rechtstreeks vanaf het scherm, zonder dat ze een pc hoeven aan te sluiten.

  Epson heeft de nieuwe EB-760W, EB-770F en EB-775F ultra-short throw laserdisplays met schermformaten tot 150 inch aan het assortiment toegevoegd, wat bijna 300 procent meer schermoppervlak oplevert dan een 75-inch flat panel. Daarnaast zijn er interactieve touch-upgrades op deze modellen gelanceerd, namelijk de EB-760Wi en EB-770Fi, ontworpen voor gebruiksgemak bij samenwerkend leren. Hierdoor hebben docenten toegang tot inhoud die interactief kan worden gebruikt met behulp van ingebouwde pengebaseerde interactiviteit en optionele touch-functionaliteit.

  Onze vergader- en onderwijsruimten zijn sterk geëvolueerd en het is duidelijk geworden dat hedendaagse displays alle aspecten van bekijken, delen en interactiviteit moeten aankunnen om een betere persoonlijke en externe betrokkenheid van de deelnemers te bevorderen," vervolgt Davidson. "Met onze nieuwste laserdisplays hebben we belangrijke innovaties geïmplementeerd om grotere displays te leveren en samenwerking en betrokkenheid naadloos te maken. Dit omvat tools voor eenvoudiger één-op-één delen van apparaten samen met multi-apparaat connectiviteit.

  Naast de short throw en ultra-short throw modellen lanceert Epson ook een reeks standaardmodellen: de EB-L210W, EB-L210SF, EB-L260F en EB-L265F. Deze modellen bieden een hoge helderheid tot 4.600 lumen en grote, levendige beelden tot 310 inch, en ondersteunen 21:9 ultrabrede schermen om ervoor te zorgen dat zowel deelnemers in de kamer als deelnemers op afstand voldoende kijkruimte hebben om te zien en gezien te worden.

  Bij Epson zijn we gericht op gebruikerservaring en het leveren van de juiste oplossing op basis van de behoeften van de gebruiker. Vergaderruimtes voorzien van de juiste technologie en oplossingen helpen een sterkere teamethiek, verhoogde productiviteit en verbeterd creatief denken te bevorderen, aldus Davidson.


  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking