Beamerexpert heeft weer een aantal hele mooie Cyber Monday deals, waarbij de korting flink oploopt. Bekijk al onze scherpe deals. Bekijk alle acties.

Logitech introduceert whiteboardcamera Scribe

Logitech introduceert whiteboardcamera Scribe

Logitech introduceert een nieuwe whiteboardwebcam: de Scribe. Deze webcam is geschikt voor presentaties die via een whiteboard worden gegeven aan deelnemers zowel in de ruimte als via videoconferencing.

Whiteboardcamera

De Logitech Scribe wordt boven een whiteboard bevestigd. Vanaf de muur wordt alles op het whiteboard gefilmd, zodat online deelnemers alle content kunnen waarnemen. Alles wat door de presentator of docent op het whiteboard wordt geschreven, wordt door deze webcam verstuurd naar alle online deelnemers. Dit gebeurt met 15 frames per second en in 1080p resolutie.

Hybride lesgeven

Doordat de Logitech Scribe automatisch de vergaderingsapp herkent en geschikt is om alles van een whiteboard te filmen, is het eenvoudiger om hybride les te geven. Hiermee zijn zowel de leerlingen in het klaslokaal als de leerlingen die online een les volgen via Zoom of Team, alle content tot zich nemen.

AI functionaliteit

De Scribe gebruikt kunstmatige intelligentie voor diverse functies, zoals een transparantiefunctie. Hierbij wordt bijvoorbeeld de hand van een gebruiker transparant, zodat de andere gebruikers kunnen zien wat er op het bord staat. Daarnaast kan de Scribe automatisch de kleur en het contrast van stiften verbeteren en gebruikt de camera afbeeldingssegmentatie om bijvoorbeeld plaknotities te kunnen herkennen en te tonen.

Hoe kan ik de content van mijn whiteboard delen?

De Logitech Scribe is een camera, welke boven een whiteboard bevestigd wordt. Met de camera wordt alles op het whiteboard gefilmd, zodat online deelnemers gemakkelijk alle content kunnen waarnemen.

De Scribe wordt geleverd met een losse deelknop die met Bluetooth Low Energy werkt, zodat de gebruiker de camerabeelden kan delen zonder daarvoor naar de pc te hoeven lopen. Zoom en Teams herkennen de content van de camera als whiteboardcontent. De Scribe kan overweg met whiteboards van maximaal 1,2m hoog en 2m breed, en gebruikt een ethernetkabel voor de pc-verbinding.

De Logitech Scribe is leverbaar vanaf € 1.259,00.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »