Logitech Logi Dock: TIME,s beste uitvinding van 2022

Logitech Logi Dock: TIME,s beste uitvinding van 2022

De Logitech Logi Dock: Het alles-in-één dockingstation is gecertificeerd voor Microsoft Teams, Zoom en Google Meet en beschikt over een herinnering voor vergaderingen met omgevingslicht en achtergrond

Een krachtpatser op het gebied van productiviteit

 

Logi Dock, een alles-in-één docking station met vergaderbediening en speaker Phone, is een winnaar in de categorie productiviteit. 

 

Omdat 77% van de Amerikanen denkt dat rommel op het bureau van invloed is op hun productiviteit, is Logi Dock ontworpen om het bureaublad te ontlasten door een enkel verbindingspunt voor desktopapparaten te bieden. Gebruikers kunnen met één aanraking deelnemen aan Zoom, Microsoft Teams, Google Meet en andere videoconferenties, hun audio en video dempen, naar muziek luisteren en hun randapparatuur aansluiten. 

 

"Thuiswerken kan zijn ups en downs hebben, maar het creëren van een schone, aangename sfeer is voor de meesten van ons die achter een bureau zitten een koppeling. Met een handige reeks poorten en ingangen hielp de Logi Dock me niet alleen om de vele vervelende draden van mijn randapparatuur te organiseren en terug te brengen tot slechts één (ja, één), maar het maakte het voeren van videogesprekken ook een makkie," zegt CNN Underscored redacteur Tobey Grumet.


Geboren uit de pandemie voor een hybride toekomst van werk

 

"Logi Dock is de innovatie waar niemand om vroeg, maar die iedereen nodig heeft", zegt Scott Wharton, GM van Logitech B2B. "Toen de pandemie toesloeg, hebben we ongelooflijk veel tijd doorgebracht met onze eindgebruikers om hun behoeften en pijnpunten in een thuiswerkwereld te begrijpen. Het resultaat was Logi Dock. Nu hybride en extern werken de norm wordt, verbetert Logi Dock niet alleen de thuiswerkervaring voor werknemers aanzienlijk, maar maakt het ook gemakkelijker voor IT-managers die overweldigd worden door provisionering, probleemoplossing en het beheer van duizenden verschillende opstellingen op afstand."

 

Als eerste in zijn soort op de markt heeft de uitvinding van Logi Dock een nieuwe categorie aangeboord: collaboration docks. In een hybride werkwereld worden collaboration docks al snel de noodzaak voor een thuiskantoor waar mensen niet meer zonder kunnen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »