Logitech onthult de Logitech Sight AI-videocamera

Logitech onthult de Logitech Sight AI-videocamera

Logitech onthulde recent de Logitech Sight. Een AI-gestuurde camera voor vergaderruimtes waarmee deelnemers op afstand het gevoel hebben dat ze echt aan tafel zitten.

In de afgelopen twee jaar zijn videovergaderingen volledig geëvolueerd door lockdowns tijdens de pandemie, tegenwoordig is er een mix van deelnemers op afstand en deelnemers in vergaderzalen, aangezien bedrijven zich hebben aangepast aan de nieuwe realiteit van hybride werkmethoden.

Deze verschuiving heeft de noodzaak aan het licht gebracht van videoconferentie mogelijkheden die beter geschikt zijn voor deelnemers op afstand , waardoor zij zich meer 'aanwezig' voelen, in plaats van halfzachte waarnemers die af en toe interactie hebben met een stel mensen die rond een vergadertafel zitten.

Het antwoord van Logitech is de Logitech Sight, een slimme tafelcamera die samenwerkt met een videobar zoals de Logitech Rally Bar en Rally Bar Mini, en daarmee beide belangrijke perspectieven bedient: de voorkant van de ruimte en de tafel in de vergaderruimte.

Altijd het juiste perspectief

De 4K-camera met dubbele lens van Logitech Sight heeft een gezichtsveld van 315 graden,  zonder het segment dat naar de videobalk vooraan in de zaal wijst, en gebruikt zijn intelligentie om sprekers op te pikken en te volgen. Logitech is van plan Smart Switching toe te voegen aan de Sight, om de beste weergave te selecteren afhankelijk van de audiobron en de richting waarin de deelnemers aan de tafel staan. Met zeven beamforming-microfoons, een audiopick-upbereik van 2,3 meter en ondersteuning voor serieschakeling breidt Logitech Sight de gezamenlijke videobar/tabletcamera-oplossing uit tot grotere vergaderruimten.

Oog voor duurzaamheid

Logitech werkt er hard aan om onze CO2-voetafdruk te verkleinen en heeft hun CO2-voetafdruk tussen 2015 en 2020 met succes met meer dan 6,8% verminderd. Het is geen verrassing dat Logitech afgelopen jaar bovenaan de lijst van klimaatleiders van de Financial Times stond. Logitech heeft deze leiderspositie deels bereikt door over te stappen op meer circulaire materialen, afval te verminderen en nieuwe manieren te vinden om de levensduur van producten, componenten en materialen te verlengen en de Logitech Sight is daarop geen uitzondering. De Sight product is gemaakt van materialen die een lage impact op de aarde hebben. Denk aan gerecycled plastic en koolstofarm aluminium. Daarnaast wordt de Logitech Sight geleverd in een verantwoorde verpakking.

Prijzen en beschikbaarheid

De Logitech Sight staat gepland voor de zomer van 2023 en de prijs zal vermoedelijk €2.399,00 inclusief BTW zijn.

> Pre-order hier de Logitech Sight


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »