Logitech Rally Bar en Rally Bar Mini videobar

Logitech Rally Bar en Rally Bar Mini videobar

Door alle maatregelen met betrekking tot Corona werken we meer en meer op afstand en vooral virtueel. Videoconferenties zijn niet langer besteed aan de grote corporate organisaties, ook de kleinere bedrijven overleggen steeds meer online. Logitech springt hier handig op in met de Rally Bar en de Rally Bar mini.

De coronapandemie leerde ons dat vergaderingen niet alleen op locatie werken, maar ook virtueel. Vanwege het toegenomen werk op het thuiskantoor moesten veel bedrijven overstappen en hebben ze hun toevlucht genomen tot een noodoplossing voor hun videoconferenties. De Logitech Rally Bar verandert precies dat: een krachtige alles-in-één videoconferentie-oplossing voor kleine en middelgrotere vergaderruimtes.

All-in-one

De Rally Bar is een all-in-one videobar waarmee u met één product uw vergaderruimte in een volwaardige Room Solution verandert. De videobar levert hoogwaardige video- en audiokwaliteit en is eenvoudig in gebruik. Na het aansluiten start u met een druk op de knop een vergadering. Wilt u uw scherm delen? Ook dan volstaat een druk op de knop.

Stijlvol ontwerp met de nieuwste technologie

De Rally Bar is stijlvol ontworpen en kan met een optionele beugel netjes worden weggewerkt onder of boven de display in uw vergaderruimte. Doordat de nieuwste technieken en technologieën zijn toegepast, zal elke deelnemer nog meer het gevoel hebben aan een fysieke vergadering deel te nemen. De Logitech Rally Bar en Rallly Bar mini hebben beide dezelfde componenten die zorgen voor haarscherp beeld en uitzonderlijke audio.

Kwalitatieve audio in de Logitech Rally Bar en Rally Bar mini

Kenmerken

De Rally Bar en Rally Bar mini beschikken over dezelfde componenten. De Rally Bar en Rally Bar mini beschikken over:

Haarscherpe videobeelden
De camera maakt haarscherpe beelden in 4K resolutie.

Superieure audiokwaliteit
Middels een AI scanner worden alle deelnemers perfect in beeld gebracht. De lens beweegt en stelt automatisch in op basis van het aantal aanwezige deelnemers in de ruimte.

Automatisch deelnemers in beeld
Middels een AI scanner worden alle deelnemers perfect in beeld gebracht. De lens beweegt en stelt automatisch in op basis van het aantal aanwezige deelnemers in de ruimte.

Geïntegreerd operating system
Dankzij het operating systeem is geen losse computer (RoomMate) benodigd en is de videobar echt als stand-alone te gebruiken.

Werkt met Microsoft Teams, Zoom en als BYOD
U kunt de videobar instellen om met Microsoft Teams of Zoom te gebruiken. Daarnaast is de Rally Bar en Rally Bar mini als BYOD (bring your own device) oplossing te gebruiken.

Uitbreidbaar met extra microfoons
Voor een groter bereik kunt u de Rally Bar en Rally Bar mini uitbreiden met respectievelijk 3 of 2 mic-pods. Handig bij een vergadering met meerdere deelnemers of in een grotere vergaderruimte.

Flexibele montage en plaatsing
Middels de bijpassende beugel met ingebouwde waterpas, kunt u de Rally Bar en Rally Bar mini onder of boven uw display monteren. Liever los op een bureau of tafel plaatsen? Ook dat is mogelijk.

Verschil Rally Bar en Rally Bar Mini

Zijn er geen verschillen tussen de Rally Bar en de Rally Bar mini? Hoewel beide producten dezelfde technologie en techniek gebruiken, zijn er een paar kleine verschillen:

 Rally Bar
 Rally Bar Mini
 Middelgrote vergaderruimte tot 12 personen  Kleine vergaderruimte tot 6 personen
 3x digitale en 5x optische zoom  4x digitale zoom
 Uitbreidbaar met 3 rally pods  Uitbreidbaar met 2 rally pods
 Aanschaf € 3.999,00  Aanschaf € 2.999,00Benieuwd naar alle mogelijkheden voor vergaderruimtes? Bekijk dan onze oplossingen voor diverse vergaderruimtes:

Kleine vergaderruimte | Middelgrote vergaderruimte | Grote vergaderruimte | Extra grote vergaderruimte

Vraag gratis een offerte aan

Wilt u dat wij u helpen met het maken van een keuze of wilt u dat wij een aantal opties voor uw vergaderruimte selecteren en adviseren? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U krijgt dan snel een scherp voorstel op maat van ons.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »