Beamerexpert heeft weer een aantal hele mooie nieuwjaar deals, waarbij de korting flink oploopt. Bekijk al onze scherpe deals. Bekijk alle acties.

Videowalls bij Beamerexpert

  • Geplaatst op
  • Door Ramon Schuller
  • Geplaatst in videowall
  • 0
Videowalls bij Beamerexpert

Beamerexpert is ook uw partner voor videowalls. Wanneer u een complete set bestelt, profiteert u van extra voordeel. Beamerexpert levert videowalls met 49 en 55 inch displays, op een electrisch verstelbare lift of met wandbeugels.

Videowall, wat is het?

Een videowall is een verzameling aan elkaar gekoppelde LED of LCD-beeldschermen voorzien van ultra dunne randen (bezel) waardoor er 1 groot scherm ontstaat. Doordat videowalls modulair zijn, zijn er op gebied van afmeting geen grenzen.

Videowall configureren

Elke videowall is modulair opgebouwd. In theorie bent u dus niet beperkt qua afmeting. Afhankelijk van de situatie en het doel, kiest u voor de configuratie van de videowall. De meeste videowalls bestaan uit 3x3 schermen, waarbij de schermen variëren van 49 inch tot en met 55 inch. Bij de configuratie wordt vaak rekening gehouden met de plaats van de videowall. Is het indoor of outdoor?

Wat kunt u met een videowall?

Via een videowall kunt u content tonen aan uw doelgroep. De content kan van alles zijn, waaronder een live stream van een camera, social media feeds of een reclame boodschap. Door gebruik te maken van speciale software kunt u elke boodschap programmeren en op bepaalde tijdstippen tonen.

Plaatsing videowall

U kunt een videowall op allerlei locaties plaatsen, zoals de entree van een conferentiecentrum, beurshal, ingang van een school of andere gebouwen, maar ook buiten. De plaatsing van de videowall is wel van invloed op de configuratie ivm weersinvloeden. De meeste videowalls zijn op een vaste plek geplaatst, maar wist u dat u een videowall ook mobiel kunt maken? Met een speciale lift van SmartMetals kunt u 2x2 displays monteren en zo de videowall op meerdere locaties inzetten. Handig voor scholen en vergaderlocaties.

Extra voordeel op videowalls

Bij Beamerexpert kunt u een complete videowall kopen. Wij bieden een videowall van 2x2 (49 inch of 55 inch displays) en een van 3x3 aan (49 inch displays) aan. Door een complete set aan te schaffen, bespaart u ten opzichte van een losse aanschaf van de displays, beugels, splitters en kabels.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »