Catchbox huren

  • Geplaatst op
  • Door Ramon Schuller
  • Geplaatst in Catchbox, huren
  • 0
Catchbox huren

Vanaf nu kunt u bij Beamerexpert ook Catchboxen huren. Zowel de Catchbox Pro als de Lite microfoon is te huur in de kleuren groen, blauw en natuurlijk oranje.

U kunt ze bij ons ophalen in Haarlem of wij kunnen deze aan u opsturen voor € 9,95.

1 - 100 personen. Huur de Catchbox Lite.

De Catchbox Lite wordt geleverd met een eigen ontvanger en zender van Catchbox. De Lite versie is het instapmodel van en bedoeld voor kleine locaties en ruimtes, waar niet heel veel mensen en signalen zijn. De Catchbox Lite is compleet te huur vanaf € 69,00 per dag.

Geweldig voor klaslokalen, meetings en workshops.

Beschikbare kleuren: Blauw, groen en oranje.

100 en meer personen. Huur de Catchbox Pro.

Heeft u een eigen ontvanger en zender?

De Catchbox Pro is al te huur vanaf € 49,00 per dag. U moet dan wel een eigen ontvanger en zender hebben, zodat de Catchbox met uw geluidsapparatuur kan communiceren. Wanneer u een draadloos systeem heeft kunt u dus de Pro los huren en aansluiten op uw systeem.

Heeft u geen eigen ontvanger en zender?

Wanneer u geen draadloos systeem heeft, dan kunt u deze samen met de Catchbox Pro voor € 89,00 bij ons huren. Het draadloze systeem is voorzien van een ontvanger en een zender, welke geschikt is voor grote groepen met meer dan 100 personen. Doordat er meerdere signalen zijn in te stellen op ons draadloze systeem van AKG kunt u ook goed op grote locaties en in grotere ruimtes met veel mensen en signalen uit de voeten. U kunt immers op zoek naar het beste signaal.

Geweldig voor presentaties, beurzen, congressen en grote evenementen van meer dan 100 personen.

Beschikbare kleuren: Blauw, groen en oranje.

Meer informatie

-
Naar verhuur pagina van Catchbox
- Catchbox microfoons kopen?
- Wat is een Catchbox?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »