Beleef de sportzomer. Ontvang gratis een borrel pakket bij Logitech producten of een voetbal ⚽ bij bestellingen vanaf € 1.999,00. Bekijk onze scherpe acties!

Catchbox

Catchbox

De Catchbox microfoon is de laatste rage in de AV-wereld, maar wat is het nou precies, waar kan je het voor gebruiken en hoe werkt het? U kunt de Catchbox vanaf nu bij ons kopen in alle leuke kleuren en varianten.

Vangen!

Dit zou zomaar ineens geroepen kunnen worden tijdens een van uw meetings. De Catchbox is een draadloze microfoon in de vorm van een kubus. De Catchbox is een flinke rage in de AV wereld en het is de eerste microfoon ter wereld welke gegooid kan worden. De zachte kubus met ingebouwde microfoon is daarmee niet alleen een functionele, maar ook een leuke toevoeging voor al uw presentaties, bruiloften, brainsessies, workshops en meetings. Omdat u de Catchbox naar elkaar toe kunt gooien, hoeft u niet meer met de microfoon naar de spreker toe te lopen of hoeft de persoon die een vraag wil stellen niet meer naar een microfoon voor in de zaal te lopen. Een leuke en snelle manier van communiceren dus en het haalt misschien ook wat spanning bij uw publiek weg. Alle deelnemers moeten immers bij de les blijven, want de CatchBox kan zomaar ineens uw kant opkomen.Modellen Catchbox

Er zijn drie beschikbare modellen van Catchbox, namelijk de Catchbox Lite, de Catchbox Pro en de Catchbox Plus. De Lite versie wordt compleet geleverd met ontvanger, zender en met de gekleurde hoes. De Catchbox lite is plug and play en zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft alleen de ontvanger aan te sluiten op de geluidsinstallatie en u bent klaar. 

Met de Pro versie kunt u uw professionele ontvanger ombouwen tot een ware Catchbox. De module is ontworpen om perfect met ontvangers van Sennheiser, Shure an AKG te functioneren. De pro versie wordt dus geleverd zonder ontvanger en daarom ligt de prijs een stuk lager.

Met de Plus versie beschikt u over een draadloze microfoon met verbeterd bereik en een oplaadbare Li-ion batterij. De Catchbox Plus werkt op de DECT technologie. U kunt twee zenders op een ontvanger gelijktijdig aansluiten. De Plus versie is draadloos oplaadbaar (optie) die u ook achteraf tegen een hogere prijs kunt aanschaffen.

Kleuren en eigen ontwerp

De Catchbox is beschikbaar in 3 kleuren, namelijk blauw, groen en oranje. U kunt gratis ook een eigen kleur kiezen, bijvoorbeeld uw bedrijfs- of lievelingskleur. Wij hebben dan alleen de RGB code van de kleur van u nodig. 

Wilt u de Catchbox helemaal uw eigen look and feel geven en in uw eigen bedrijfskleur en met uw eigen logo bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Op de Catchbox zitten 4 zijkanten. U kunt ervoor kiezen om er 2 of om er 4 te laten bedrukken. 

Losse covers voor uw Catchbox

U kunt de covers ook los bestellen in de standaard kleuren oranje, blauw en groen, maar dus ook in elke gewenste RGB kleur. Naar de losse Catchbox covers.

Neem contact met ons op voor de mogelijkhden, voorbeeld bestanden of meer informatie hierover. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »