Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Door Ramon Schuller

  Catchbox

  Vangen!

  Dit zou zomaar ineens geroepen kunnen worden tijdens een van uw meetings. De Catchbox is een draadloze microfoon in de vorm van een kubus. De Catchbox is een flinke rage in de AV wereld en het is de eerste microfoon ter wereld welke gegooid kan worden. De zachte kubus met ingebouwde microfoon is daarmee niet alleen een functionele, maar ook een leuke toevoeging voor al uw presentaties, bruiloften, brainsessies, workshops en meetings. Omdat u de Catchbox naar elkaar toe kunt gooien, hoeft u niet meer met de microfoon naar de spreker toe te lopen of hoeft de persoon die een vraag wil stellen niet meer naar een microfoon voor in de zaal te lopen. Een leuke en snelle manier van communiceren dus en het haalt misschien ook wat spanning bij uw publiek weg. Alle deelnemers moeten immers bij de les blijven, want de CatchBox kan zomaar ineens uw kant opkomen.  Modellen Catchbox

  Er zijn drie beschikbare modellen van Catchbox, namelijk de Catchbox Lite, de Catchbox Pro en de Catchbox Plus. De Lite versie wordt compleet geleverd met ontvanger, zender en met de gekleurde hoes. De Catchbox lite is plug and play en zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft alleen de ontvanger aan te sluiten op de geluidsinstallatie en u bent klaar. 

  Met de Pro versie kunt u uw professionele ontvanger ombouwen tot een ware Catchbox. De module is ontworpen om perfect met ontvangers van Sennheiser, Shure an AKG te functioneren. De pro versie wordt dus geleverd zonder ontvanger en daarom ligt de prijs een stuk lager.

  Met de Plus versie beschikt u over een draadloze microfoon met verbeterd bereik en een oplaadbare Li-ion batterij. De Catchbox Plus werkt op de DECT technologie. U kunt twee zenders op een ontvanger gelijktijdig aansluiten. De Plus versie is draadloos oplaadbaar (optie) die u ook achteraf tegen een hogere prijs kunt aanschaffen.

  Kleuren en eigen ontwerp

  De Catchbox is beschikbaar in 3 kleuren, namelijk blauw, groen en oranje. U kunt gratis ook een eigen kleur kiezen, bijvoorbeeld uw bedrijfs- of lievelingskleur. Wij hebben dan alleen de RGB code van de kleur van u nodig. 

  Wilt u de Catchbox helemaal uw eigen look and feel geven en in uw eigen bedrijfskleur en met uw eigen logo bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Op de Catchbox zitten 4 zijkanten. U kunt ervoor kiezen om er 2 of om er 4 te laten bedrukken. 

  Losse covers voor uw Catchbox

  U kunt de covers ook los bestellen in de standaard kleuren oranje, blauw en groen, maar dus ook in elke gewenste RGB kleur. Naar de losse Catchbox covers.

  Neem contact met ons op voor de mogelijkhden, voorbeeld bestanden of meer informatie hierover. 

  Laat een reactie achter

  Jouw mening wordt gewaardeerd!

  * Verplichte velden
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking