Installatie beamer en projectiescherm Café De Hut Haarlem

Installatie beamer en projectiescherm Café De Hut Haarlem

Met de gedwongen sluiting vanwege Corona, maken de mensen van Café de Hut het café klaar voor de heropening na lockdown. Met het naderende EK en de sportzomer, wilden zij een nieuwe beamer en projectiescherm laten installeren. Jip nam deze klus voor zijn rekening.

Beamer en Projectiescherm

Op basis van de wensen en het budget, hebben wij een voorstel gemaakt. Uiteindelijk is gekozen voor de Epson EB-FH52 en het Projecta ProScreen met CSR, voorzien van een High Contrast projectiedoek.

De beamer kan in Full HD projecteren, via WiFi worden aangestuurd en kent een maximale projectiebreedte van 30 tot 300 inch. Met 4.000 ANSI lumen kan in een minder goed verduisterde ruimte, zoals een café bij daglicht, toch goed geprojecteerd worden.

Het High Contrast projectiedoek zorgt voor een goede reflectie en de zwarte randen geven een (optisch) scherp contrast. Door de extra zwarte bovenrand die hier gebruikt is, kan  het beeld lager geprojecteerd worden zodat de kijker niet omhoog hoeven te kijken naar het beeld.

Installatie

Nadat de beamer en het projectiescherm geleverd waren is een installatiedag ingepland. Tesamen met de plafondbeugel, kabels en klein installatiemateriaal is de beamer en het projectiescherm binnen een dag geïnstalleerd. Uiteraard is het beeld getest en is de beamer netjes afgesteld, zodat de bezoekers straks het EK goed kunnen bekijken.

Benieuwd naar de reactie van de opdrachtgever? Bekijk de post van Café de Hut op Instagram!

EK acties

Bent u voor uw locatie op zoek naar een beamer, projectiescherm of andere presentatiemiddelen? Bekijk dan onze EK acties en profiteer van onze tijdelijke scherpe deals!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »