Profiteer van extra voordeel bij Beamerexpert. Bekijk onze scherpe acties!

Blog van Beamerexpert over Audio Visuele presentatiemiddelen

Installatie basisschool De Giraf

Installatie basisschool De Giraf

Basisschool de Giraf is een basisschool in Hillegom en de 10 jaar oude beamer met projectiescherm was toe aan vervanging toe. De nadrukkelijke wens was deze combinatie moderniseren en gereedmaken voor de komende jaren, waarbij rekening gehouden wordt met het kunnen streamen van evenementen en het kunnen houden van videovergaderingen.

Samsung Kiosk nu ook in Nederland verkrijgbaar

  • Geplaatst op
  • Door Vince Balk
  • 0
Samsung Kiosk nu ook in Nederland verkrijgbaar

De Samsung Kiosk is nu ook in Nederland beschikbaar. Door de simpele en interactieve manier om artikelen te bestellen en/of af te rekenen is deze alles-in-één oplossing populair bij winkelend publiek. Retailers zijn daarnaast erg te spreken over de efficiencyslag die met de kiosk mogelijk is. De Samsung Kiosk is eenvoudig te installeren en voorzien van een beschermende coating.

Hybride werken

Hybride werken

Tegenwoordig werken veel medewerkers gedeeltelijk op kantoor/scholen en gedeeltelijk thuis. Naar verwachting zal dit in de toekomst steeds meer voor komen. Maar hoe maakt u van hybride werken nou een succes?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »