Microsoft Front Row betrekt deelnemers bij meeting

Microsoft Front Row betrekt deelnemers bij meeting

Om video vergaderingen aantrekkelijker te maken voor personen die (op afstand) deelnemen, heeft Microsoft een nieuwe feature uitgebracht voor Microsoft Teams Rooms: Front Row.

Microsoft heeft met Microsoft Teams Room Solution een krachtige tool waarmee organisaties op afstand kunnen vergaderen. In een speciale ruimte op kantoor wordt veel gebruik gemaakt van Microsoft Teams Rooms (MTR), waarbij de vergaderruimte specifiek ingericht is voor Microsoft Teams, met een eenvoudige gebruikersinterface. Met de Touch controller (TAP) op tafel (of aan de muur) kan een gebruiker simpel en eenvoudig gebruik maken van een Teams Rooms setup.

Wat is Microsoft Front Row?

Microsoft Front Row is een nieuwe manier om de inhoud van de vergadering tonen, zoals de deelnemers, de presentatie en andere functionaliteiten die belangrijk (kunnen) zijn voor de vergadering. Deze nieuwe layout betrekt iedereen beter en meer bij de vergadering.

Waarom is Front Row ontwikkeld?

Hybride werken is niet meer weg te denken. Men werkt afwisselend thuis of op kantoor. Tijdens een vergadering voelen de deelnemers op afstand ook echt een afstand tot de vergadering en deelnemers. Door de gewijzigde layout die Front Row toepast, voelen de mensen thuis zich ook echt betrokken bij de vergadering. Alle deelnemers worden onderaan het beeld op ooghoogte weergegeven in een "gallerij". Daarnaast wordt de layout van Teams beter ingericht om goed te kunnen samenwerken. De presentatie wordt in het midden van het scherm getoond en aan weerszijden van het scherm (of de schermen) kunnen andere functionaliteiten die belangrijk zijn voor de vergadering getoond worden. Denk hierbij aan de agenda, de takenlijst of de chat. Er ontstaat een compleet beeld van de hele vergadering en alle componenten zijn direct te bewerken, door alle deelnemers. In plaats van toeschouwer bij een vergadering, voelt men zich echt een onderdeel van de vergadering.

Waarvoor is Front Row beschikbaar?

Front Row is voor Microsoft Teams Room Solution beschikbaar en dan uitsluitend voor de Windows gebruikers. Het werkt samen met o.a. de volgende Logitech producten:

- Logitech Room Solution Large
- Logitech Room Solution Medium
- Logitech Room Solution Small
- Logitech Room Solution Base

Microsoft Teams in uw vergaderruimte

De werkplek van de toekomst zal hybride zijn en blijven. Een vloeiende beweging variërend in ruimtes, aangestuurd door de vrijheid van de werkende mens om te kiezen waar en wanneer hij of zij werkt. Deze flexibiliteit is niet meer nieuw voor iedereen, maar tegelijkertijd wel voor velen en zal verstrekkende gevolgen hebben. In ons whitepaper leest u hoe u Microsoft Teams in uw vergaderruimte kunt implementeren.

Download hier ons whitepaper Microsoft Teams in uw vergaderruimte


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »