Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Door Vince Balk

  Microsoft Front Row betrekt deelnemers bij meeting

  Microsoft heeft met Microsoft Teams Room Solution een krachtige tool waarmee organisaties op afstand kunnen vergaderen. In een speciale ruimte op kantoor wordt veel gebruik gemaakt van Microsoft Teams Rooms (MTR), waarbij de vergaderruimte specifiek ingericht is voor Microsoft Teams, met een eenvoudige gebruikersinterface. Met de Touch controller (TAP) op tafel (of aan de muur) kan een gebruiker simpel en eenvoudig gebruik maken van een Teams Rooms setup.

  Wat is Microsoft Front Row?

  Microsoft Front Row is een nieuwe manier om de inhoud van de vergadering tonen, zoals de deelnemers, de presentatie en andere functionaliteiten die belangrijk (kunnen) zijn voor de vergadering. Deze nieuwe layout betrekt iedereen beter en meer bij de vergadering.

  Waarom is Front Row ontwikkeld?

  Hybride werken is niet meer weg te denken. Men werkt afwisselend thuis of op kantoor. Tijdens een vergadering voelen de deelnemers op afstand ook echt een afstand tot de vergadering en deelnemers. Door de gewijzigde layout die Front Row toepast, voelen de mensen thuis zich ook echt betrokken bij de vergadering. Alle deelnemers worden onderaan het beeld op ooghoogte weergegeven in een "gallerij". Daarnaast wordt de layout van Teams beter ingericht om goed te kunnen samenwerken. De presentatie wordt in het midden van het scherm getoond en aan weerszijden van het scherm (of de schermen) kunnen andere functionaliteiten die belangrijk zijn voor de vergadering getoond worden. Denk hierbij aan de agenda, de takenlijst of de chat. Er ontstaat een compleet beeld van de hele vergadering en alle componenten zijn direct te bewerken, door alle deelnemers. In plaats van toeschouwer bij een vergadering, voelt men zich echt een onderdeel van de vergadering.

  Waarvoor is Front Row beschikbaar?

  Front Row is voor Microsoft Teams Room Solution beschikbaar en dan uitsluitend voor de Windows gebruikers. Het werkt samen met o.a. de volgende Logitech producten:

  - Logitech Room Solution Large
  - Logitech Room Solution Medium
  - Logitech Room Solution Small
  - Logitech Room Solution Base

  Microsoft Teams in uw vergaderruimte

  De werkplek van de toekomst zal hybride zijn en blijven. Een vloeiende beweging variërend in ruimtes, aangestuurd door de vrijheid van de werkende mens om te kiezen waar en wanneer hij of zij werkt. Deze flexibiliteit is niet meer nieuw voor iedereen, maar tegelijkertijd wel voor velen en zal verstrekkende gevolgen hebben. In ons whitepaper leest u hoe u Microsoft Teams in uw vergaderruimte kunt implementeren.

  Download hier ons whitepaper Microsoft Teams in uw vergaderruimte


  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking