Blog over beamers

BenQ X1300i gaming projector PS5 en Xbox Series X

BenQ X1300i gaming projector PS5 en Xbox Series X

BenQ lanceert met de X1300i's werelds eerste 4LED gamingprojector met een filmische ervaring. Deze meest meeslepende gamingprojector wordt geleverd met verschillende gamemodi, auditieve impact en volledige en snelle bediening met de meest lage inputvertraging in de branche voor soepele overwinningen met elke game.

Panasonic PT-FRZ60

Panasonic PT-FRZ60

Bent u op zoek naar een helderdere beamer voor grotere klaslokalen en vergaderruimtes, dan is de PTFRZ60 DLP® SOLID SHINE-laserprojector van Panasonic een goede keuze. De projector is ontworpen om heldere en krachtige beelden te produceren, zelfs in goed verlichte kamers, met minimale ruis. Deze projector is verkrijgbaar in het zwart en in het wit.

Samsung The Premiere

Samsung The Premiere

The Premiere is het antwoord van Samsung op de alsmaar groeiende vraag naar breder "tv" kijken. Met de LSP7T en de LSP9T bieden zij nu een slimme projector met 4K UHD beeldresolutie die tot 130 inch beeld projecteren. De modellen zijn leverbaar vanaf eind 2020.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »