Blog over beamers

BenQ GP500 4K HDR LED slimme thuisbioscoop beamer

BenQ GP500 4K HDR LED slimme thuisbioscoop beamer BenQ introduceert met de GP500 een nieuwe, slimme thuisbioscoop beamer. Ervaar echte 4K-cinema met deze smart home projector. Je geniet thuis van langdurige en verbluffend nauwkeurige kleuren door de BenQ CinematicColor-technologie. De GP500 is ontworpen met intelligente functies om de kijkervaring te verbeteren en een geheel nieuwe wereld van 4K-thuiscinema te creëren.

Een Home Cinema beamer

Een Home Cinema beamer Van origine kennen wij beamers als een zakelijk product. Denk hierbij aan scholen en bedrijven. Hierbij worden de beamers gebruikt voor presentaties en het bekijken van video’s. Maar tegenwoordig wordt de beamer steeds meer gebruikt in huis.

ViewSonic X10-4K mobiele home cinema beamer

ViewSonic X10-4K mobiele home cinema beamer Sinds wij gebruik maken van smartphones kijkt iedereen even een filmpje of tv programma via de telefoon. Een nachtje naar een hotel of een midweekje weg met de familie waar geen smart tv staat? Pak de telefoon erbij en het is alsnog mogelijk om lekker een aflevering van uw favoriete serie of een gezellige film te kijken. Maar is dit nou ideaal? Nee! dat is het niet. U kunt namelijk niet optimaal genieten als u samen met uw partner een film probeert te volgen op een telefoonschermpje. De View Sonic X10-4K biedt uitkomst!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »