Blog over beamers

Innovatieve Beam projector

Innovatieve Beam projector Beam is de slimme fitting projector die elke vlakke ondergrond verandert in een groot scherm. Beam past in iedere E27 lampfitting, is aan te sluiten via de meegeleverde kabel of Beam is te plaatsen in de speciaal ontwikkelde Fixture. Beam kan eenvoudig bediend worden via een Android of Apple app via uw smartphone of tablet. En als u Beam niet gebruikt, kunt u hem razendsnel in een dimbare LED lamp veranderen.

Vivitek Qumi Q3

Vivitek Qumi Q3 Wat vinden wij van de Vivitek Qumi Q3? 500 Lumens is niet zo veel voor een projector, maar gezien het formaat van de Qumi Q3 Plus kan de helderheid er best mee door. De kleine projector is heel eenvoudig mee te nemen. Het toestel zelf is mooi afgewerkt en heeft achteraan de nodige aansluitingen. Naast een 3,5 mm-jack voor een hoofdtelefoon of externe luidsprekers krijg je een HDMI-poort en twee usb-ingangen bij.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »