Blog over beamers

ViewSonic X10-4K mobiele home cinema beamer

ViewSonic X10-4K mobiele home cinema beamer Sinds wij gebruik maken van smartphones kijkt iedereen even een filmpje of tv programma via de telefoon. Een nachtje naar een hotel of een midweekje weg met de familie waar geen smart tv staat? Pak de telefoon erbij en het is alsnog mogelijk om lekker een aflevering van uw favoriete serie of een gezellige film te kijken. Maar is dit nou ideaal? Nee! dat is het niet. U kunt namelijk niet optimaal genieten als u samen met uw partner een film probeert te volgen op een telefoonschermpje. De View Sonic X10-4K biedt uitkomst!

Samsung The Premiere

Samsung The Premiere The Premiere is het antwoord van Samsung op de alsmaar groeiende vraag naar breder "tv" kijken. Met de LSP7T en de LSP9T bieden zij nu een slimme projector met 4K UHD beeldresolutie die tot 130 inch beeld projecteren. De modellen zijn leverbaar vanaf eind 2020.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »