Beamerexpert heeft weer een aantal hele mooie nieuwjaar deals, waarbij de korting flink oploopt. Bekijk al onze scherpe deals. Bekijk alle acties.

Samsung lanceert The Freestyle LSP3B

Samsung lanceert The Freestyle LSP3B

In een tijd waarin wij steeds meer via onze smartphone doen, series en films via Netflix bekijken en veel content streamen komt Samsung met een slimme draagbare beamer op de markt: The Freestyle. Niet een vierkante beamer, maar net even hipper.

Samsung The Freestyle

Voorafgaand aan de CES 2022, kondigde Samsung Electronics vandaag de lancering van hun gloednieuwe draagbare Full HD LED beamer met 230 ANSI lumens: The Freestyle LSP3B.

Deze compacte lichtgewicht beamer weegt slechts 830 gram en biedt als eerste in zijn soort optimaal kijk- en entertainmentplezier voor iedereen die hun video- en audiocontent, waar ze ook naartoe gaan, willen meenemen.

Gericht op Gen Z en millennials

Samsungs The Freestyle is een projector, slimme luidspreker en sfeerverlichting in een. Het is een lichtgewicht draagbare beamer met een LED lichtbron die tot wel 20.000 branduren kijkplezier geeft. De veelzijdige houder van The Freestyle maakt het mogelijk om het beeld tot 180° te roteren, zodat het beeld overal geprojecteerd kan worden. Zonder een apart scherm te moeten gebruiken, kan op de muur, het plafond of de vloer worden geprojecteerd in Full HD beeldkwaliteit. Met de ingebouwde Smart TV van Tizen is The Freestyle als tv te gebruiken en krijgt men toegang tot vele apps zoals Netflix, YouTube, Apple TV, Prime Video en vele anderen.

Smartphone op groot scherm

We kijken meer en meer content via onze smartphone en het luisteren van muziek is ook niet meer weg te denken. The Freestyle maakt het mogelijk om - via de SmartThings-app - content direct vanaf een Android of iOS smartphone te streamen naar de beamer. Heeft u ook een Samsung TV? Via The Freestyle is de TV te bedienen, zodat in een andere kamer dezelfde content via de TV bekeken kan worden.

Automatische aanpassing van het beeld

Deze beamer beschikt over "auto leveling". Van de camping tot jouw bed, met auto leveling blijft jouw beeld altijd en op elk oppervlak horizontaal. The Freestyle stelt automatisch scherp, zodat je in een paar tellen een helder beeld hebt; jij hoeft je alleen maar op de content te focussen. De auto keystone correctie corrigeert scheve afbeeldingen automatisch, zodat je altijd een recht en rechthoekig beeld hebt: je hoeft het alleen maar aan te zetten.

Unieke projector

Deze beamer is uniek in zijn soort. Naast het projecteren van content en afspelen van muziek, kan de projector de ruimte transformeren zoals jij maar wilt. Kies uit belichting, prisma's, scènes of een van je eigen foto's - de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een speciale adapter is The Freestyle zelfs in een lampfitting te plaatsen om zodoende als lamp te fungeren. Wanneer de lenskap op de beamer geplaatst wordt, kan elke sfeer gecreëerd worden.

Simon Sung, Executive Vice President en hoofd van het Sales & Marketing Team van de Visual Display Business bij Samsung Electronics, zegt over The Freestyle het volgende:

"De Freestyle is een unieke projector die gericht is op ultieme veelzijdigheid en flexibiliteit om tegemoet te komen aan de veranderende levensstijl van de consument. Zonder de beperking in ruimte en vormfactor, is The Freestyle een leuk en veelzijdig apparaat dat kan worden gebruikt op elke manier die de consument verkiest."

De Freestyle in actie

Bekijk hier ook de unieke beelden van de Samsung Freestyle op de CES-beurs.

Leverbaar vanaf half februari

The Freestyle zal eerst in de Verenigde Staten worden gelanceerd, waarna Europa snel volgt. De verwachting is dat deze beamer half februari verkrijgbaar is in onze webshop. Een verkoopprijs is nog niet bekend, maar gelet op de prijs in Amerika, zal deze vermoedelijk tussen de € 800 en € 900 euro liggen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »