Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Door Vince Balk

  Digital Signage met Clickshare en Signagelive

  Haal meer uit uw vergaderruimte

  Gebruik Signagelive om uw ClickShare-ruimtesysteem te veranderen in een corporate branding tool wanneer de schermen van de vergaderruimte niet worden gebruikt voor presentaties of conferenties, en begin met het uitwisselen van informatie zoals welkomstberichten, nieuws, sociale feeds, aangepaste, branded content en meer.

  Voordelen van Barco en Signagelive op de werkplek

  Real-time personeelscommunicatie is een uitdaging met de vaak verspreide hybride werknemers van vandaag. Met Signagelive geïntegreerd in uw ClickShare-ruimtesysteem kunt u het beste halen uit die kostbare minuten voor en na vergaderingen, wanneer teamleden in één ruimte bijeen zijn.

  Publiceer gerichte content op geselecteerde schermen in de vergaderruimte, waaronder:

  1) de bedrijfs Outlook of Google agenda, met de beschikbaarheid van vergaderruimtes;
  2) uitnodigingen voor sociale of bedrijfsevenementen van uw bedrijf;
  3) welkomstberichten voor nieuwe medewerkers of gasten;
  4) weer-, nieuws- of aandelenwidgets;
  5) dashboards met bedrijfsgegevens en voortgang op belangrijke doelstellingen

  Maximaliseer de ROI van uw vergaderruimtes

  Met de integratie van Signagelive en ClickShare kunt u uw draadloze conferentieruimtesysteem uitbreiden met digital signage-mogelijkheden zonder te hoeven investeren in extra schermen of mediaspelers. Nu kunt u moeiteloos de functionaliteit van uw schermen in de vergaderruimte uitbreiden van presenteren en vergaderen naar digital signage.

  Als u al digital signage gebruikt, dan kunt u uw digital signage netwerk uitbreiden naar uw boardrooms, vergaderzalen en huddle ruimtes tegen een fractie van de gebruikelijke kosten. Als u nog nooit eerder digital signage hebt geïnstalleerd, kunt u ClickShare gebruiken om het op een kosteneffectieve manier uit te proberen, voordat u investeert in een grootschalige roll-out.

  Gemakkelijk te gebruiken en te beheren

  De eenvoud van het gebruik van Signagelive met ClickShare is opvallend, zowel voor eindgebruikers als voor IT-managers. Contentbeheerders kunnen eenvoudig vanuit hun Signagelive-software content publiceren en pushen naar alle - met ClickShare Conference of ClickShare Present uitgeruste - vergaderruimtes of naar andere digital signage-installaties op verschillende locaties. En als IT-manager zult u ook de pijnloze set-up, configuratie en beheer waarderen.

  Met Signagelive kunt u ClickShare gebruiken als een digital signage-speler op bedrijfsniveau. Dit betekent dat u in enkele minuten veilig content kunt uitrollen naar zelfs de grootste netwerken van ClickShare-ruimtesystemen. Gebruik gewoon uw XMS Cloud Management Platform om de statische beeld-URL te vervangen door het adres van de Signagelive browser player, en u kunt aan de slag.

  Signagelive is beschikbaar op de C-5, C-10, CX-20, CX-30 en CX-50 modellen.

  > Bekijk hier alle Barco ClickShare producten

  > Lees hier meer over het aanschaffen van Barco ClickShare


  Laat een reactie achter

  Jouw mening wordt gewaardeerd!

  * Verplichte velden
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking