Screenbeam voor veilig vergaderen en presenteren

  • Geplaatst op
  • Door Vince Balk
  • 0
Screenbeam voor veilig vergaderen en presenteren

Door alle covid-19 regels kan het deze dagen lastig zijn om toch door te gaan met uw werk. Want hoe kunt u nou op een veilige manier een vergadering of presentatie houden?

Dit kan met alle mogelijkheden die de Screenbeam 1100 Plus aanbiedt. De Screenbeam is ontworpen om de meest flexibele oplossing te zijn voor draadloze presentaties en samenwerking, voor een moeilijk te overtreffen prijs. De screenbeam is uitermate geschikt voor het onderwijs en zakelijk gebruik.

Presenteren met een druk op de knop

De Screenbeam maakt het mogelijk om door middel van 1 druk op de knop alle soorten mobiele telefoons, displays of beamers met elkaar te verbinden. Vanaf nu heeft u dus geen apps, kabels of beeldschermverloopstukjes meer nodig en kan iedereen in de ruimte op veilige afstand van elkaar een presentatie op het beeldscherm starten of volgen.

Ook geschikt voor het onderwijs

De Screenbeam 1000 EDU is speciaal voor het onderwijs. Hiermee kunnen docenten tot vier studenten schermen tegelijk weergeven en met een Windows 10-apparaat kunnen ze schrijven en aantekeningen maken in Office 365-apps en notities delen met studententoestellen of het scherm voor in de klas.

Een spoedig verloop van uw vergadering of presentatie

Naast het feit dat u door de Screenbeam veilig op afstand kan werken, zorgt de Screenbeam ook voor het gemak van een snellere verloop van uw vergadering of presentatie. Doordat de Screenbeam draadloos verbinding maakt, is het zoeken naar de juiste kabels of verloopstekkers verleden tijd. U kunt dus snel starten zodat uw collega’s of leerlingen niet hoeven te wachten.

Geschikt voor meerdere sprekers

Zijn er meerdere sprekers tijdens een vergadering of presentatie? Geen probleem! Want ook het overschakelen tussen de sprekers maakt de Screenbeam gemakkelijk en snel. Het is zelfs mogelijk om via een touchscreen de content te bedienen die vanaf bijvoorbeeld uw tablet wordt gespiegeld.

Kortom een ideale ontwikkeling die ervoor zorgt dat u ook tijdens covid-19 veilig en snel uw presentaties, gesprekken of lessen kunt bijwonen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »