Beamerexpert heeft weer een aantal hele mooie Cyber Monday deals, waarbij de korting flink oploopt. Bekijk al onze scherpe deals. Bekijk alle acties.

Innovatieve Beam projector

  • Geplaatst op
  • Door Ramon Schuller
  • Geplaatst in mini beamers
  • 0
Innovatieve Beam projector

Beam is de slimme fitting projector die elke vlakke ondergrond verandert in een groot scherm. Beam past in iedere E27 lampfitting, is aan te sluiten via de meegeleverde kabel of Beam is te plaatsen in de speciaal ontwikkelde Fixture. Beam kan eenvoudig bediend worden via een Android of Apple app via uw smartphone of tablet. En als u Beam niet gebruikt, kunt u hem razendsnel in een dimbare LED lamp veranderen.

BEAM maakt van elk oppervlak een groot scherm

Kijk nu op elk oppervlak naar uw favoriete series op Netflix of YouTube. Zo kunt u op het plafond kijken van uw slaapkamer of gezellig op de keukentafel. Deel uw vakantiefoto's en video's met uw vrienden op een gezellige avond bij u thuis. U kunt elk beeld draadloos streamen met Airplay of Miracast.

BEAM programmeren

BEAM is een beamer die op uw lichtnet is aangesloten. Maar u kunt BEAM ook zo programmeren dat als er iemand binnenkomt er een film wordt afgespeeld. Of dat u bijvoorbeeld elke ochtend het weerbericht te zien krijgt.

BEAM is ook een dimbare LED lamp

U kunt schakelen tussen normaal licht en de beamer. U kunt de normale lamp zelfs dimmen met de app op uw telefoon.

Over Beam Labs

Beam Labs is de drijvende kracht achter Beam. Oorspronkelijk gestart als crowdfunding project, maar inmiddels wordt Beam over de hele wereld verkocht. In 2016 won Beam de prestigieuze Red Dot Design en iF Award.

Twee modellen

Er zijn twee verschillende modellen, namelijk 1 met een handige standaard en een zonder. Met de standaard kunt u de projector en lamp natuurlijk gemakkelijk ergens naartoe richten en zo slingert deze niet rond in huis. De BEAM standaard is ook los verkrijgbaar.

Naar de Beam Labs BEAM of naar de Beam Labs BEAM met standaard.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »