WePresent kondigt nieuwe functies vernieuwde WiPG 1000-P aan.

WePresent kondigt nieuwe functies vernieuwde WiPG 1000-P aan.

Het instapmodel, de WePresent WiPG 1000-P, is voorzien van een aantal nieuwe functies, waardoor (interactief) presenteren nog eenvoudiger wordt.

WePresent is een hoogwaardig ontwerper van professionele presentatie oplossingen, waarmee gebruikers gemakkelijk en draadloos kunnen presenteren, communiceren en samenwerken. Dit kan in onder andere klaslokalen en vergaderruimtes.

Het instapmodel, de WiPG 1000-P, bevat een verscheidenheid aan draadloze presentatietools, zoals het delen van het scherm vanaf elk apparaat met een resolutie tot 1080p.

Hieronder kunt u de nieuwe functies vinden:

USB guest acces

De nieuwe WiPG 1000-P biedt gebruikers nu de "USB Guest Access". Dit stelt hen in staat om binnen 5 seconden, zonder software installatie op de computer, te kunnen presenteren en tevens gebruik te maken van de overige presentatiefuncties die wePresent biedt.

Airplay support

Bent u op zoek naar een nóg eenvoudigere manier om verbinding te maken? De WiPG 1000-P ondersteunt nu ook AirPlay Support! IOS-gebruikers kunnen zodoende probleemloos audio- en video-inhoud delen via de standaard applicatie.

Startscherm in uw look and feel

Met de nieuwe WiPG 1000-P is het nu ook mogelijk het startscherm volledig aan te passen aan de huisstijl van uw organisatie.

2.4 / 5 GHz Dual WiFi

Om daarnaast het product flexibel en toepasbaar te maken voor IT-implementatie, beschikt de WiPG 1000-P nu ook over een 2,4 GHz, of 5 GHz draadloos SSID-signaal. Broadcast 2.4 of 5 GHz draadloos SSID signaal voor gebruikers om mee te verbinden.

Leon ten Brundel, Europees salesmanager van wePresent: "De werkplek is veranderd, de klaslokalen en vergaderzalen worden draadloos en interactief en de technologie moet de veranderingen volgen om ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijk kunnen blijven werken. Het is ons doel om wePresent te blijven verbeteren en zo innovatieve technologieën te ontwikkelen ten behoeve van interactief werken, welke toepasbaar zijn op tal van presentatie- en vergader locaties."

Meer informatie

- Naar de WePresent modellen
- Draadloos presenteren

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »