Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  BenQ GP500 4K HDR LED slimme thuisbioscoop beamer

  Kenmerken van BenQ GP500 

  1. Schermgrootte en resolutie: De BenQ GP500 heeft een 27-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Dit zorgt voor scherpere beelden en heldere kleuren.

  2. Hoge verversingssnelheid: De monitor heeft een verversingssnelheid van 144Hz, waardoor het ideaal is voor gamers en streamers die snel bewegende beelden nodig hebben.

  3. HDRi-technologie: De monitor is uitgerust met HDRi-technologie, wat zorgt voor betere kleuren, helderheid en contrast, en een meeslepende kijkervaring biedt.

  4. 1ms MPRT-responstijd: De monitor heeft een snelle 1ms MPRT-responstijd, wat resulteert in minder ghosting en bewegingsonscherpte.

  5. Flikkervrije technologie: De monitor heeft flikkervrije technologie, wat betekent dat het scherm geen flikkeringen heeft die oogvermoeidheid kunnen veroorzaken.

  6. USB Type-C-poort: De monitor heeft een USB Type-C-poort die kan worden gebruikt voor het overdragen van gegevens en het opladen van randapparatuur.

  7.  KVM-switch: De monitor heeft een KVM-switch die het mogelijk maakt om meerdere computers of laptops aan te sluiten en tussen hen te schakelen met slechts één toetsenbord en muis.

  8. In hoogte verstelbare standaard: De monitor wordt geleverd met een in hoogte verstelbare standaard die kan worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker.

  Specificaties van BenQ GP500 

  - Schermgrootte: 27 inch
   
  - Beeldverhouding: 16:9
   
  - Verversingssnelheid: 144Hz
   
  - Responstijd: 1ms MPRT Kleurengamma: 95% DCI-P3
   
  - HDR: HDRi
   
  - Contrastverhouding: 1000:1

  - Helderheid: 400 nits

  - Poorten: HDMI, DisplayPort, USB Type-C, USB 3.0


  Voordelen van BenQ GP500 

   Nu we de kenmerken en specificaties van de monitor hebben besproken , laten we eens kijken naar enkele voordelen van het gebruik van de BenQ GP500:

  1. Veelzijdigheid: De monitor is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van gamers, streamers en professionals, waardoor het een veelzijdige optie is voor iedereen

  2. Hoge prestaties: De BenQ GP500 biedt uitstekende prestaties met zijn hoge verversingssnelheid, resolutie en HDRi-technologie.

  3. Comfortabel kijken: De monitor heeft flikkervrije technologie en kan worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker met zijn in hoogte verstelbare standaard.

  4. Handige functies: De USB Type-C-poort en KVM-switch maken het gemakkelijk om meerdere apparaten aan te sluiten en tussen hen te schakelen.

  5. Hoogwaardig ontwerp: De monitor heeft een slank ontwerp en hoogwaardige materialen die bijdragen aan de algehele uitstraling en duurzaamheid van de monitor

  Veelgestelde vragen over BenQ GP500 

  1. Is de BenQ GP500 geschikt voor gaming?

  Ja, de BenQ GP500 is een uitstekende monitor voor gaming met zijn hoge verversingssnelheid en responstijd, waardoor het ideaal is voor snelle games.

  2. Kan de BenQ GP500 worden gebruikt voor kleurkritisch werk?

  Ja, de monitor heeft een kleurengamma van 95% DCI-P3 en HDRi-technologie, waardoor het een geschikte optie is voor professionals die kleurkritisch werk verrichten.

  3. Is de BenQ GP500 gemakkelijk te installeren?

  Ja, de monitor wordt geleverd met een eenvoudig te volgen handleiding en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd.

  4. Kan de BenQ GP500 worden gebruikt met meerdere apparaten?

  Ja, de monitor heeft verschillende poorten, waaronder HDMI, DisplayPort, USB Type-C en USB 3.0, waardoor het gemakkelijk is om meerdere apparaten aan te sluiten.

  Conclusie 

  De BenQ GP500 is een veelzijdige monitor die uitstekende prestaties en handige functies biedt voor gamers, streamers en professionals. Met zijn hoge verversingssnelheid, resolutie, HDRi-technologie en flikkervrije technologie biedt de monitor een meeslepende kijkervaring. De USB Type-C-poort en KVM-switch maken het gemakkelijk om meerdere apparaten aan te sluiten en tussen hen te schakelen, terwijl de in hoogte verstelbare standaard bijdraagt aan het comfort van de gebruiker. Al met al is de BenQ GP500 een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar een high-end monitor die aan al hun behoeften voldoet.

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking