Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
    Professionele klantenservice
    Originele kwaliteitsproducten
    Laagste prijsgarantie

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Door Vince Balk

    BenQ introduceert 4K laser ust home theater beamer

    Eenvoudige installatie

    Installatie van de V7000i en V7050i is een koud kunstje dankzij het geïntegreerde focuspatroon, het meetinstrument en de keystonecorrectie. De gebundelde dongle zorgt voor Android TV voor video on demand-apps, spraakbesturing en nog veel meer. De uitgelezen stijl en kwaliteit van de vormgeving, de duidelijke en robuuste geluidsprestaties van de naar voren gerichte stereoluidsprekers en 4K HDR-playback doen hun voordeel met natuurgetrouwe kleuren, heldere beelden en een levendig contrast - vooral bij gebruik in combinatie met BenQ's optionele 100 inch ALR-scherm (Ambient Light Rejection). Dit is een voortreffelijke alles-in-één oplossing.

    Super scherp beeld

    Zelfs in een heldere, goed verlichte kamer zorgt elk van de 8,3 miljoen pixels in het echte 4K UHD-beeld voor ongelofelijk duidelijke projectie in levendige kleuren en de visueel meest indrukwekkende weergave. BenQ's exclusieve CinematicColor-technologie zorgt met 98% dekking van de geweldig brede DCI-P3-kleurruimte voor fantastisch warm uitziende kleuren en vloeiende gradiënten. HDR-PRO heeft bovendien HDR10- en HLG-ondersteuning. Dynamische tonemapping past het niveau van het beeldcontrast en de helderheid razendsnel aan om eerder in het donker verloren gegane details zichtbaar te maken, zonder lichte delen van het beeld te overbelichten.

    Filmmaker-modus

    BenQ hanteert bovendien dezelfde maatstaven als de UHD Alliance; de V7000i en de V7050i hebben beide de Filmmaker-modus. De met CinematicColor geoptimaliseerde Filmmaker-modus stelt laser-tv in staat de film of televisieserie precies zo weer te geven zoals de regisseur dat bedoelde voor een echte bioscoopervaring. Al deze eersteklas features samen zorgen ervoor dat beelden zo nauwkeurig mogelijk worden weergegeven, volgens de oorspronkelijke bedoeling.

    Extern geluid aansluiten

    Om de perfecte bioscoopsfeer te creëren, kunnen de V7000i en V7050i via dual HDMI 2.0b- en SPDIF-poorten worden aangesloten op een extern geluidssysteem. De 2 virtuele surround stereoluidsprekers van 5 W met treVolo-geluid en een tweeter en woofer in het compartiment links/rechts leveren een indrukwekkend geluid voor luidsprekers van dit formaat. Met gebruikmaking van wetenschappelijke akoestische en psychoakoestische methodes wordt door middel van virtuele surroundsound een immersief geluidslandschap gecreëerd.

    Google gecertificeerde Antroid TV-functie

    Voor wat betreft entertainment komt de door Google gecertificeerde Android TV-functie tegemoet aan de wensen van iedereen met een uitgebreide bibliotheek met films, televisieseries, games en sport. Het is bovendien makkelijk snel content te vinden met behulp van de intuïtieve en goed ingedeelde interface.

    Prachtig design

    Het onopvallende maar toch esthetische design van de buitenkant van de V7000i en V7050i zorgt voor een stijlvol accent in het interieur van elk vertrek. Deze ultrakorteafstandsprojectors nemen erg weinig ruimte in beslag en hebben geen ingewikkelde bedrading nodig. Het design met geïntegreerde automatische sensor voor bescherming van de ogen, zonnekap en stofwerend rooster geeft extra elegantie aan deze aanvullende praktische functies. De helderdere laserlichtbron maakt kijken niet alleen prettiger voor de ogen, maar heeft ook een levensduur van 20.000 uur.

    Ambient Light Reflection-scherm (ALRS01)

    Het optionele geavanceerde Ambient Light Reflection-scherm heeft een speciale zigzagstructuur voor het absorberen van 93% van het omgevingslicht. De kijker kan zo gewoon in de woonkamer genieten van goed zichtbaar entertainment, zonder dat het nodig is het licht uit te doen. Met hun mooie warme kleuren en boeiende geluidslandschap, de onbeperkte mediabibliotheek en het stijlvolle, moderne design, laten de V7000i en de 7050i met het ALR-scherm een compleet nieuw licht schijnen op hoe een complete bioscoopervaring thuis eruit hoort te zien.

    Bent u na het lezen enthousiast geworden over deze prachtige beamer? Heeft u vragen? Neem gerust contact op met de expert!


    Vergelijk dit product 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking