Beamerexpert heeft weer een aantal hele mooie Cyber Monday deals, waarbij de korting flink oploopt. Bekijk al onze scherpe deals. Bekijk alle acties.

BenQ X1300i gaming projector PS5 en Xbox Series X

BenQ X1300i gaming projector PS5 en Xbox Series X

BenQ lanceert met de X1300i's werelds eerste 4LED gamingprojector met een filmische ervaring. Deze meest meeslepende gamingprojector wordt geleverd met verschillende gamemodi, auditieve impact en volledige en snelle bediening met de meest lage inputvertraging in de branche voor soepele overwinningen met elke game.

De BenQ X1300i is speciaal ontwikkeld en ontworpen voor uitgebreid entertainment met Android TV voor het streamen van inhoud en een enorme mediabibliotheek. De duurzame LED-lichtbron zorgt voor consistente, levendige kleuren en het gestroomlijnde ontwerp is een aanvulling op elke gamingruimte.

Kenmerken BenQ X1300i

- 3000 ANSI Lumens LED Hoge Helderheid, 98% Rec.709, HDR Game Compabiliteit
- Game Maestro-technologie zorgt voor geoptimaliseerde voorinstellingen van de spelmodus met een lage input lag (8ms @ 120Hz)
- treVolo Stereo Speakers met Bongiovi Digital Power Station (DPS) Technologie
- RPG-modus, FPS-modus en SPG-modus
- LED lichtbron tot 30.000 branduren

RPG-modus voor volledige filmische ervaring

Ervaar volledig de subtiliteit en intensiteit van een gamewereld. Terwijl je een ruïnes verkent met vele boeiende details, ondersteund door middeleeuwse muziek loop je door de spelwereld.

FPS Mode zorgt voor betere vijand locatiebepaling

Verfijnde details onthullen vijanden die zich in de schaduw verbergen en op de loer liggen. Virtual surround stereo verbetert de geweerschoten, bombastische effecten en slepende voetstappen van ver tot dichtbij waarschuwen je voor naderende dreigingen, zodat je voorbereid bent op elke situatie.

BenQ X1300i gaming projector

SPG (Sports Game) Mode voor real-time belevenissen

Aanschouw realistische, realtime sportgames met groen gras, diverse huidtinten, levendige uniformen en geaccentueerde details. Duidelijk hoor je de enthousiaste stemmen van de omroepers terwijl fans je team aanmoedigen. Je wordt van je huis naar het centrum van de sportactie vervoerd.

BenQ X1300i gaming projector

GameMaestro

BenQ GameMaestro-technologie biedt niet alleen een lage input lag, maar omvat ook geoptimaliseerde beelden en audio-instellingen voor RPG's, shooters, sportgames en een aangepaste gebruikers-EQ (equalizer) met voorinstellingen voor audio en visuele aanpassing. Game-visuals worden mogelijk gemaakt door de CinematicColor technologie en biedt levendige kleuren. Multi-source audiomixing, afgestemd door treVolo-Bongiovi Digital Power Station (DPS), verbetert alle soorten muziek voor een boeiende auditieve ervaring. De X1300i-projector geeft je de beste filmische game-ervaring waarvan je kunt dromen.
BenQ X1300i gaming projector

Levendige kleuren waar u op kunt rekenen

De unieke automatische kleurkalibratie van BenQ zorgt voor automatische balans van WRGBYCM-kleurpunten, zodat u kunt genieten van consistente levendige kleuren, waarbij het natuurlijke RGB-kleurverval tijdens de levensduur van de lamp wordt overwonnen. Dit betekent dat u kunt genieten van superieure kleurhelderheid, hoog contrast van de 4LED-lichtbron gedurende meer dan 10 jaar1 geweldige gamekwaliteit.

Conclusie

Of het nu gaat om het spelen van games, het kijken van films of series, sport of live televisie, deze draadloze BenQ X1300i heeft de meest uitgebreide entertainmentbibliotheek die er is. Sluit uw PS5 of Xbox Series X aan, ga gamen of open Google Play via de gebruiksvriendelijke interface voor probleemloos entertainment.

> De BenQ X1300i is via deze link te bestellen voor € 1.299,00

1 Gebaseerd op 5 uur gemiddeld dagelijks gebruik, 20.000 uur vertaalt zich naar meer dan 10 jaar levensduur van de lichtbron

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »