Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Door Vince Balk

  BenQ X1300i gaming projector PS5 en Xbox Series X

  De BenQ X1300i is speciaal ontwikkeld en ontworpen voor uitgebreid entertainment met Android TV voor het streamen van inhoud en een enorme mediabibliotheek. De duurzame LED-lichtbron zorgt voor consistente, levendige kleuren en het gestroomlijnde ontwerp is een aanvulling op elke gamingruimte.

  Kenmerken BenQ X1300i

  - 3000 ANSI Lumens LED Hoge Helderheid, 98% Rec.709, HDR Game Compabiliteit
  - Game Maestro-technologie zorgt voor geoptimaliseerde voorinstellingen van de spelmodus met een lage input lag (8ms @ 120Hz)
  - treVolo Stereo Speakers met Bongiovi Digital Power Station (DPS) Technologie
  - RPG-modus, FPS-modus en SPG-modus
  - LED lichtbron tot 30.000 branduren

  RPG-modus voor volledige filmische ervaring

  Ervaar volledig de subtiliteit en intensiteit van een gamewereld. Terwijl je een ruïnes verkent met vele boeiende details, ondersteund door middeleeuwse muziek loop je door de spelwereld.

  FPS Mode zorgt voor betere vijand locatiebepaling

  Verfijnde details onthullen vijanden die zich in de schaduw verbergen en op de loer liggen. Virtual surround stereo verbetert de geweerschoten, bombastische effecten en slepende voetstappen van ver tot dichtbij waarschuwen je voor naderende dreigingen, zodat je voorbereid bent op elke situatie.

  BenQ X1300i gaming projector

  SPG (Sports Game) Mode voor real-time belevenissen

  Aanschouw realistische, realtime sportgames met groen gras, diverse huidtinten, levendige uniformen en geaccentueerde details. Duidelijk hoor je de enthousiaste stemmen van de omroepers terwijl fans je team aanmoedigen. Je wordt van je huis naar het centrum van de sportactie vervoerd.

  BenQ X1300i gaming projector

  GameMaestro

  BenQ GameMaestro-technologie biedt niet alleen een lage input lag, maar omvat ook geoptimaliseerde beelden en audio-instellingen voor RPG's, shooters, sportgames en een aangepaste gebruikers-EQ (equalizer) met voorinstellingen voor audio en visuele aanpassing. Game-visuals worden mogelijk gemaakt door de CinematicColor technologie en biedt levendige kleuren. Multi-source audiomixing, afgestemd door treVolo-Bongiovi Digital Power Station (DPS), verbetert alle soorten muziek voor een boeiende auditieve ervaring. De X1300i-projector geeft je de beste filmische game-ervaring waarvan je kunt dromen.
  BenQ X1300i gaming projector

  Levendige kleuren waar u op kunt rekenen

  De unieke automatische kleurkalibratie van BenQ zorgt voor automatische balans van WRGBYCM-kleurpunten, zodat u kunt genieten van consistente levendige kleuren, waarbij het natuurlijke RGB-kleurverval tijdens de levensduur van de lamp wordt overwonnen. Dit betekent dat u kunt genieten van superieure kleurhelderheid, hoog contrast van de 4LED-lichtbron gedurende meer dan 10 jaar1 geweldige gamekwaliteit.

  Conclusie

  Of het nu gaat om het spelen van games, het kijken van films of series, sport of live televisie, deze draadloze BenQ X1300i heeft de meest uitgebreide entertainmentbibliotheek die er is. Sluit uw PS5 of Xbox Series X aan, ga gamen of open Google Play via de gebruiksvriendelijke interface voor probleemloos entertainment.

  > De BenQ X1300i is via deze link te bestellen voor € 1.299,00

  1 Gebaseerd op 5 uur gemiddeld dagelijks gebruik, 20.000 uur vertaalt zich naar meer dan 10 jaar levensduur van de lichtbron

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking