Gamen op groot scherm met BenQ beamers

Gamen op groot scherm met BenQ beamers

Is gamen jouw ideale afleiding nu we vanwege het Coronavirus niet meer mogen ontspannen met vrienden en familie? Met deze beamers van BenQ kan jij gamen op een groot formaat projectiescherm.

Met de BenQ TH585 of de BenQ TK810 kan jij gamen op groot een groot scherm tot wel 100" breed. Deze twee type beamers zijn ideaal bij het ontspannen tijdens deze Coronacrisis.

BenQ TH585

De BenQ TH585 is een Full HD beamer die geoptimaliseerd is voor het gamen. Een duidelijk merkbare en hinderlijke ingangsvertraging (inputlag) is net zoiets als een erg slechte lipsynchronisatie bij een film. Een NBA Live-wedstrijd op de console wordt dan al snel een frustrerende ervaring. Dankzij de korte reactietijd van maar 16 ms heb je met de TH585 van BenQ geen last meer van irritante inputlags. Interactie in realtime, zonder lags of vertragingen, staat garant voor feilloze, vlot verlopende gameplays: ideaal voor sportsimulaties, FPS-shooters en andere gamingscenario's, waarvoor perfecte timing en grote behendigheid nodig zijn.


BenQ TH585 met input lag

Beamers zonder input lagBenQ TK810

De BenQ TK810 maakt het delen van fantastische 4K HDR Blu-rays en streamingcontent met familie en vrienden gemakkelijker dan ooit. De grote helderheid van de stijlvol compacte projector laat je opgaan in episch amusement in elk vertrek in huis, zonder het licht uit te hoeven doen en met eenvoudige bekabelde of draadloze configuratie in een handomdraai.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »