Beamerexpert heeft weer een aantal hele mooie Black Friday deals, waarbij de korting flink oploopt. Bekijk al onze scherpe deals. Bekijk alle acties.

Hitachi gaat verder als Maxell

Hitachi gaat verder als Maxell

Hitachi gaat verder als Maxell. In een officiele aankondiging liet Hitachi Ltd, onderdeel van de Hitachi Digital Media Group, de projectoren voortaan als Maxell in de markt te zetten. Maxell is een divisie van Hitachi.

Hitachi zal als merknaam van projectoren langzaam gaan verdwijnen. Maxell is een divisie van Hitachi en niet een geheel onbekende naam. Maxell produceert en ontwikkelt al jaren de projectoren voor Hitachi en heeft een goede reputatie als het gaat om beeldkwaliteit en optische technologieën.

De eerste Maxell projectoren

Tijdens de ISE heeft Maxell met trots de eerste laser 3LCD projectoren gelanceerd: de MP-WU5503 en de MP-WU5603. Beide beamers zijn draagbare projectoren met respectievelijk 5000 en 6000 ANSU lumen. Het superieure kleurenspectrum maakt deze projectoren een perfecte keuze binnen de onderwijssector en middelgrote vergaderruimten.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »