Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Door Vince Balk

  JVC kondigt de eerste 8K laser beamers aan

  De nieuwe Procision Series DLA-NZ9, DLA-NZ8, en DLA-NZ7 (voor de zakelijke markt bekend als Reference Series DLA-RS4100, DLA-RS3100, en DLA-RS2100) zijn de eerste projectoren met volledige 48Gbps HDMI 2.1/HDCP 2.3 inputs. Deze driebeamers kunnen tot 8K/60 Hz signalen verwerken en ondersteunen 4K/120 Hz signalen van de nieuwste gameconsoles.

  Ondersteuning 8K, native 4K (4096x2160)

  De nieuwe laserprojectoren ondersteunen 8K60p/4K120p-invoer met behulp van een nieuwe LSI, die heeft bijgedragen aan de evolutie van JVC's eigen e-shift-technologie naar de nieuwe e-shiftX. Deze technologie bereikt een resolutie die dicht bij native 8K ligt, door pixels in vier richtingen te verschuiven in plaats van in twee, zoals in de eerdere versie van e-shift. De topklasse DLA-NZ9/RS4100 is uitgerust met een eersteklas volledig glazen lens met een diameter van 100 mm, Ultra-High Contrast Optics voor een uitstekend contrast en 8K e-shiftX. De DLA-NZ8/RS3100 deelt de meeste functies van de NZ9/RS4100, met een volledig glazen lens met een diameter van 65 mm. De DLA-NZ7/RS2100 is een hoogwaardig model met een laserlichtbron, 8K-ingang en 8K e-shift en eveneens een 65mm volledig glazen lens, tegen een baanbrekende prijs.

  BLU-Escent laser

  De unieke BLU-Escent laserlichtbrontechnologie, die een blauwe laserdiode als lichtbron gebruikt, biedt zowel een hoge helderheid van 3.000 lm als een lange levensduur van 20.000 uur. De verhoogde helderheid maakt het compatibel met grotere schermen en verhoogt de piekhelderheid tijdens HDR-weergave aanzienlijk. Dit, samen met 8K highdefinition, zorgt voor een thuisbioscoopervaring als nooit tevoren.

  HDR10+ ondersteuning

  Er is ondersteuning toegevoegd voor het HDR10+-formaat, dat gebruik maakt van dynamische metadata. Daarnaast zijn ook het HDR10-formaat, dat wordt gebruikt in UHD Blu-ray en streaming, en het HLG-formaat (Hybrid Log Gamma), dat wordt gebruikt bij uitzendingen, beschikbaar.

  Ultra-High Contrast Optics

  Ultra-High Contrast Optics verbetert de helderheid aanzienlijk door een efficiëntere polarisatiemethode toe te passen. Daarnaast is er een nieuw optisch element gebruikt dat intern ongewenst licht grondig elimineert om de kwaliteit van geprojecteerde beelden aanzienlijk te verbeteren.

  Clear Motion Drive

  JVC's originele technologie voor het verminderen van onscherpte, Clear Motion Drive, heeft de nauwkeurigheid van bewegingscompensatie bij object randen verbeterd door het interpolatie-algoritme te herzien. In combinatie met Motion Enhance, dat de aandrijving van het D-ILA-paneel optimaliseert op basis van de beweging van het beeld, geeft deze technologie 4K-beelden vloeiender weer.

  De nieuwe modellen zijn vanaf medio oktober leverbaar. Heeft u interesse in een van deze modellen of vragen over deze beamers, neem dan contact op met de expert.

   
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking