Beleef de sportzomer. Ontvang gratis een officieel F1 shirt of cap van Max Verstappen! Bekijk onze scherpe acties!

JVC kondigt de eerste 8K laser beamers aan

JVC kondigt de eerste 8K laser beamers aan

JVC heeft een grote vernieuwing van de home cinema lijn aangekondigd. Er komen drie nieuwe lasermodellen die als eerste pixel-voor-pixel weergave van 8K video ondersteunen. Uniek onder de beamers!

De nieuwe Procision Series DLA-NZ9, DLA-NZ8, en DLA-NZ7 (voor de zakelijke markt bekend als Reference Series DLA-RS4100, DLA-RS3100, en DLA-RS2100) zijn de eerste projectoren met volledige 48Gbps HDMI 2.1/HDCP 2.3 inputs. Deze driebeamers kunnen tot 8K/60 Hz signalen verwerken en ondersteunen 4K/120 Hz signalen van de nieuwste gameconsoles.

Ondersteuning 8K, native 4K (4096x2160)

De nieuwe laserprojectoren ondersteunen 8K60p/4K120p-invoer met behulp van een nieuwe LSI, die heeft bijgedragen aan de evolutie van JVC's eigen e-shift-technologie naar de nieuwe e-shiftX. Deze technologie bereikt een resolutie die dicht bij native 8K ligt, door pixels in vier richtingen te verschuiven in plaats van in twee, zoals in de eerdere versie van e-shift. De topklasse DLA-NZ9/RS4100 is uitgerust met een eersteklas volledig glazen lens met een diameter van 100 mm, Ultra-High Contrast Optics voor een uitstekend contrast en 8K e-shiftX. De DLA-NZ8/RS3100 deelt de meeste functies van de NZ9/RS4100, met een volledig glazen lens met een diameter van 65 mm. De DLA-NZ7/RS2100 is een hoogwaardig model met een laserlichtbron, 8K-ingang en 8K e-shift en eveneens een 65mm volledig glazen lens, tegen een baanbrekende prijs.

BLU-Escent laser

De unieke BLU-Escent laserlichtbrontechnologie, die een blauwe laserdiode als lichtbron gebruikt, biedt zowel een hoge helderheid van 3.000 lm als een lange levensduur van 20.000 uur. De verhoogde helderheid maakt het compatibel met grotere schermen en verhoogt de piekhelderheid tijdens HDR-weergave aanzienlijk. Dit, samen met 8K highdefinition, zorgt voor een thuisbioscoopervaring als nooit tevoren.

HDR10+ ondersteuning

Er is ondersteuning toegevoegd voor het HDR10+-formaat, dat gebruik maakt van dynamische metadata. Daarnaast zijn ook het HDR10-formaat, dat wordt gebruikt in UHD Blu-ray en streaming, en het HLG-formaat (Hybrid Log Gamma), dat wordt gebruikt bij uitzendingen, beschikbaar.

Ultra-High Contrast Optics

Ultra-High Contrast Optics verbetert de helderheid aanzienlijk door een efficiëntere polarisatiemethode toe te passen. Daarnaast is er een nieuw optisch element gebruikt dat intern ongewenst licht grondig elimineert om de kwaliteit van geprojecteerde beelden aanzienlijk te verbeteren.

Clear Motion Drive

JVC's originele technologie voor het verminderen van onscherpte, Clear Motion Drive, heeft de nauwkeurigheid van bewegingscompensatie bij object randen verbeterd door het interpolatie-algoritme te herzien. In combinatie met Motion Enhance, dat de aandrijving van het D-ILA-paneel optimaliseert op basis van de beweging van het beeld, geeft deze technologie 4K-beelden vloeiender weer.

De nieuwe modellen zijn vanaf medio oktober leverbaar. Heeft u interesse in een van deze modellen of vragen over deze beamers, neem dan contact op met de expert.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »