Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Door Vince Balk

  Panasonic PT-FRZ60

  Van klaslokalen tot directiekamers van bedrijven, het delen van informatie en samenwerking is essentieel voor het creëren van een productieve omgeving. Maar al te vaak zijn de tools waarop docenten en bedrijven vertrouwen, moeilijk te bedienen, zien of horen. Om het leerproces en de productiviteit te maximaliseren, zijn duidelijke, heldere beelden in goed verlichte kamers met minimaal geluid essentieel.

  Panasonic PT-FRZ60

  Voorzien van zeer veel instellingsopties en ontwerpfuncties die normaal alleen te vinden zijn bij de duurdere projectoren, zoals de PT-RCQ10, is de zwarte PT-FRZ60 of witte PT-FRZ60 een ideale projector voor klaslokalen en grotere ruimtes, omdat de beamer een zeer brede 2x zoomlens heeft die hem een grote flexibiliteit geeft in de opstelling. De prijs die voor dit bereik moet worden betaald, is dat de lens tot 36% van het beschikbare licht verbruikt in de langste telestand vergeleken met de breedste zoomstand. Toch maakt deze functie de PT-FRZ60 tot een van de gemakkelijkste projectoren om te installeren, omdat u een grote speelruimte heeft bij de installatie.

  Duurzame laser lichtbron

  De PT-FRZ60 beschikt over een duurzame solid-state lasermodule in plaats van een verbruikslamp. De voordelen van laserprojectie zijn nadrukkelijk bewezen: het is niet nodig om verbruiksonderdelen te vervangen gedurende jaren waarin u de beamer continue in gebruik heeft. U ervaart langer een betere beeldkwaliteit tegen relatief lagere kosten. Een ander voordeel is de mogelijkheid om de beamer op elk moment aan en uit te schakelen zonder het risico te lopen de lichtbron te beschadigen. SOLID SHINE lasertechnologie maakt een 360 graden installatie via elke as mogelijk. Samen met krachtige lens-shift en een breed scala aan optionele lenzen, kan de projector op elke gewenste manier worden gemonteerd zonder tijdelijke of permanente beeldvervorming.

  Lens-shift, keystone correctie en optische zoom

  Om een eenvoudige en flexibele installatie mogelijk te maken, is de PT-FRZ60 uitgerust met een optische zoomlens (2x) die een breed scala aan projectieafstanden ondersteunt, terwijl het hele scherm wordt gevuld met een zeer helder beeld. De verticale en horizontale lensverschuiving (verticaal: +64%, -44% en horizontaal: +34%, -27%) perfectioneert de afstelling van het beeld op het scherm, wanneer een optimale plaatsing van de projector niet mogelijk is, bijvoorbeeld in kamers met hoge plafonds of voor schuine projectie. Verticale en horizontale keystone-correctie (verticaal: ± 40 °, horizontaal: ± 20 °), curved-screen-correctie en automatische beeldrotatiefunctie zijn inbegrepen om de flexibiliteit verder te vergroten. De lens, lens-shift-bereik en optionele beugels zijn identiek aan het vorige Panasonic PT-RZ570-model, waardoor de PT-FRZ60 / FRZ50 een kosteneffectieve vervangingskeuze is, aangezien de nieuwe projector direct kan worden vervangen zonder dat u voor de installatie een nieuwe locatie en/of beugels nodig heeft.

  Ondersteuning 4K 60p ingangssignalen

  Deze projector ondersteunt ongecomprimeerde 4K / 60p-ingangssignalen via HDCP 2.3-compatibele HDMI®-ingangen of DIGITAL LINK-aansluiting. De mogelijkheid om Ultra HD-video af te spelen met de resolutie van de projector is van onschatbare waarde bij het distribueren van hetzelfde signaal naar 4K-ready eindpunten met verschillende schermresoluties. Een externe video-omzetter is niet vereist, waardoor installatiekosten worden bespaard en u niet langer video opnieuw hoeft in te voeren voor verschillende schermresoluties. Indien gewenst, kunnen zowel video- als 10Base-T / 100Base-TX-compatibele besturingssignalen worden toegewezen aan DIGITAL LINK met behulp van CAT5e STP-kabel (of hoger): een kostenefficiënte manier om verbinding te maken over lange afstanden.

  Bediening en beheer op afstand

  De HDMI-ingangen zijn compatibel met besturingsopdrachten van een CEC-compatibele component, en stellen u in staat de projector aan of uit te zetten en de weergave te starten met de bedieningselementen van het bronapparaat. Een 5 V / 2 A USB-DC-uitgang voedt een HDMI-netwerkstreamingapparaat, zodat groepen inhoud op het grote scherm kunnen delen vanaf hun pc's of mobiele telefoons. USB-voeding ondersteunt ook de aansluiting van PressIT *, het nieuwe draadloze presentatiesysteem van Panasonic, voor moeiteloze overdracht van inhoud met één druk op de knop vanaf pc of mobiel. Hiervoor is geen software-installatie vereist. Afzonderlijke LAN- en HDBase-T ™ -gebaseerde DIGITAL LINK-aansluitingen zorgen ervoor dat 100Base-TX- en 10BaseT-compatibele besturingssignalen via Panasonic-, Crestron®-, AMX- en Extron®-applicaties kunnen worden toegewezen aan de speciale LAN-verbinding, waardoor DIGITAL LINK vrij blijft voor het versturen van video via LAN-kabel tot maximaal 150 meter.

  Conclusie

  De PT-FRZ60 projector is een krachtige beamer met laser lichtbron die ook in minder verduisterde ruimtes goed presteert. Door het onderhoudsarme karakter en het beheren op afstand, zullen de onderhoudskosten minimaal zijn. In combinatie met de flexibele installatie mogelijkheden is de PT-FRZ60 een aanwinst voor uw bedrijf of onderwijsinstelling.

  > PT-FRZ60 zwart bekijken en bestellen

  > PT-FRZ60 wit bekijken en bestellen

  Wilt u meer weten over deze of andere projectoren? Neem gerust contact met ons op.

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking