Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
    Professionele klantenservice
    Originele kwaliteitsproducten
    Laagste prijsgarantie

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Door Sam Bosscha

    XGIMI Horizon Ultra

    Beeld je eens in dat je thuis kunt genieten van de thuisbioscoopervaring zonder je zorgen te maken over het reserveren van tickets, het vinden van parkeerplaatsen of het aanschuiven bij de popcornstand. Met de nieuwe Xgimi Horizon Ultra wordt deze droom werkelijkheid. Deze baanbrekende beamer heeft de potentie om je kijkervaring volledig te transformeren en je onder te dompelen in adembenemende beelden en geluiden, rechtstreeks vanuit het comfort van je eigen huis.

    Een wereld van verbluffende beeldkwaliteit

    De Xgimi Horizon Ultra wordt geleverd met indrukwekkende specificaties die garant staan voor een verbluffende beeldkwaliteit. Met een native 4K-resolutie en ondersteuning voor HDR10+, HLG en Dolby Vision, levert deze beamer levendige kleuren, scherpe details en een breed kleurenspectrum dat je volledig meeneemt in de wereld van je favoriete films en tv-series. Het is een droom die uitkomt voor filmliefhebbers en gamers die streven naar de best mogelijke visuele ervaring. 

    Met een helderheid van 2200 ANSI lumen is de Xgimi Horizon Ultra ook geschikt voor gebruik in kamers met omgevingslicht, zodat je niet altijd in complete duisternis hoeft te kijken. Dankzij de geavanceerde beeldverbeteringstechnologieën, zoals de MEMC (Motion Estamation, Motion Compensation), krijg je vloeiende beelden zonder bewegingsonscherpte, zelfs bij snelle actiescènes.

    Verbluffende audio-immersie

    Wat is een geweldige visuele ervaring zonder even geweldig geluid? De Xigmi Horizon Ultra is niet alleen een beamer, maar ook een audiofiele droom die je onderdompelt in rijke, diepe geluiden. Met 30W dubbele Harman Kardon-luidsprekers ingebouwd, levert deze beamer een krachtig en meeslepend geluid. Of je nu naar dialogen luistert, naar muziek luistert of geniet van explosieve actiescènes, je zult het geluid tot in de kleinste details waarderen.

    Xgimi Horizon Ultra beeldkwaliteit

    Geavanceerde functionaliteit en connectiviteit

    De Xgimi Horizon Ultra is niet allen indrukwekkend in termen van beeld- en geluidskwaliteit, maar ook qua functionaliteit en connectiviteit. Met Android TV 10.0 als besturingssysteem heb je toegang tot een wereld van apps, streamingdiensten en games rechtstreeks vanuit de beamer. De ingebouwde Google Assistant maakt spraak gestuurde bediening mogelijk, zodat je eenvoudig je favoriete content kunt vinden en bedienen. 

    Wat betreft connectiviteit biedt de Xgimi Horizon Ultra veelzijdige opties. Met meerdere HDMI-poorten, USB-aansluitingen, Bluetooth en Wi-Fi kun je eenvoudig al je apparaten aansluiten, van Blu-ray spelers tot gameconsoles en streamingapparaten. Het is zelfs mogelijk om draadloos content te delen vanaf je smartphone of tablet, waardoor je nog meer flexibiliteit krijgt.

    Xgimi Horizon Ultra: de toekomst van thuisentertainment

    In een tijd waarin thuisentertainment steeds belangrijker wordt, biedt de Xgimi Horizon Ultra een revolutie op het gebied van projectietechnologie. Met zijn verbluffende beeldkwaliteit, indrukwekkend geluid en geavanceerde functionaliteit brengt deze beamer de thuisbioscoop naar je woonkamer. Of je nu van films, tv-series of gamen houdt, de Xgimi Horizon Ultra belooft een ervaring die je niet snel zult vergeten..

    Xgimi Horizon Ultra thuisentertainment

    Klaar om je thuisentertainment naar een hoger niveau te tillen? De Xgimi Horizon Ultra staat klaar om je te betoveren en je onder te dompelen in een wereld van ongekende kijkervaringen. Het is tijd om de popcorn te pakken, de lichten te dimmen en te genieten van de wonderen van de Xgimi Horizon Ultra. 

    Bekijk onze video over de Xgimi Horizon Ultra

    In deze video verteld onze collega Albrecht je alles over de Xgimi Horizon Ultra. 


    Bekijk hier en bestel de Xgimi Horizon Ultra

     

    Vergelijk dit product 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking