Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
    Professionele klantenservice
    Originele kwaliteitsproducten
    Laagste prijsgarantie

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Door Vince Balk

    Xgimi toont innoverende technologie op CES 2023

    CES is een toonaangevende Amerikaanse beurs voor consumentenelectronica. Het event wordt van 5 tot en met 8 januari 2023 gehouden en tijdens dit evenement toont XGIMI - volgens eigen zeggen - een gloednieuwe technologie én een nieuwe beamer. Deze nieuwe technologie heet ISA (Intelligent Screen Adaption) en het nieuwe product is de MoGO 2 Pro.

    XGIMI ISA technologie (Intelligent Screen Adaption)

    De Intelligent Screen Adaption technologie van XGIMI vereenvoudigt uw gebruikerservaring en installatieproces enorm. Het bestaat eigenlijk uit een aantal functionaliteiten:

    • Autofocus
    • Intelligent Screen Alignment
    • Auto Keystone Correction
    • Obstacle Avoidance

    Deze functionaliteiten werken harmonieus samen om ervoor te zorgen dat uw scherm altijd helder, vloeiend en ononderbroken is. XGIMI zelf zegt over ISA het volgende: "Traditionele projectoren moeten op elke nieuwe locatie opnieuw worden afgesteld, maar met de ISA technologie is dit verleden tijd."

    De nieuwe Intelligent Screen Adaption 2.0 maakt beamers nog gebruiksvriendelijker en deze technologie presenteren zij met hun nieuwste beamer, de MoGo 2 Pro.

    MoGo 2 Pro

    Naast de bekende functies van ISA - krijgt de MoGo 2 Pro nog drie nieuwe functies mee. Dit zijn Seamless Auto Keystone Correction, Seamless Auto Focus en Intelligent Eye Protection. Al deze innovaties maken deel uit van de ISA 2.0, die wordt bereikt met een speciaal ontwikkelde 3D Time of Flight (ToF) module waardoor in no-time scherp beeld ontstaat. In de praktijk houdt dit in dat alle functies worden uitgevoerd zonder dat de projectie wordt onderbroken. Ze zijn nog sneller en nauwkeuriger waardoor er geen setup of andere wachttijd is.

    Compacte home cinema beamer

    Ondanks het kleine formaat en de scherpe prijs, levert de MoGo 2 Pro een bioscoop ervaring. Het beeldformaat is tot 200 inch te vergroten waarbij er tot 350 ISO-lumen wordt geprojecteerd in Full HD beeldresolutie met HDR-10 ondersteuning. De MoGo 2 Pro is circa 17 centimeter hoog en weegt nog geen kilogram. Makkelijk en snel te verplaatsen van kamer naar kamer dus!

    German Design Award winnaar 2023

    De MoGo 2 Pro is al door de German Design Award bekroond met het Excellent Product Design voor entertainment: "De slimme XGIMI MoGo 2 Pro Full HD beamer verandert kamers in bioscopen en combineert een handig compact formaat met een helder, modern en hoogwaardig design met de focus op presteren", aldus de jury.

    Bekijk hier alle XGIMI beamers

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies