Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
    Professionele klantenservice
    Originele kwaliteitsproducten
    Laagste prijsgarantie

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Door Sam Bosscha

    Nieuw! Epson EH-LS650B

    Of je nu films en tv-shows kijkt of samen met het hele gezin aan het gamen bent, de Epson EH-LS650 biedt een meeslepende ervaring voor iedereen met verbluffende 4K PRO-UHD beeldkwaliteit. Het indrukwekkende schermformaat tot 120" zorgt voor een front-row seat voor alle actie, en het handige ultra short throw ontwerp maakt het mogelijk om de beamer dicht bij de muur te plaatsen voor een gemakkelijke kijkervaring. Perfect voor je woonkamer, de Epson EH-LS650B/W beschikt over geavanceerde 3-chip 3LCD-technologie om heldere, duidelijke en kleurrijke beelden te produceren - zelfs in fel verlichte omgevingen. En, met de Epson Setting Assistent-app, is de installatie van de beamer sneller en eenvoudiger dan ooit. 

    Verbluffende beeldkwaliteit met 4K PRO-UHD technologie

    Ervaar home entertainment als nooit tevoren met de Epson EH-LS650B/W. Dankzij de geavanceerde 4K PRO-UHD technologie geniet je van verbluffende beeldkwaliteit met een resolutie die moeilijk te onderscheiden is van een volledig 4K UHD-display. De 3-chip LCD-beamer biedt gelijke witten en kleurenhelderheid, waardoor de kans op regenboogeffect verleden tijd is. HDR10 en HLG worden ondersteund, waardoor elk detail tot leven komt op het grote scherm.



    Gemakkelijke installatie met Epson Assistant App

    Met de Epson Assistant App wordt de installatie van de LS650 eenvoudiger dan ooit. Neem een foto van het geprojecteerde doelpatroon met je smartphone en klik eenvoudig de beeldranden op hun plaats. Met beeldgroottes variërend van 61 tot 120 inch en een ultrakorte projectieafstand van 0,26:1 past de LS650 perfect in elke ruimte, en je geniet direct van groots entertainment. 

    Verbeterd geluidssysteem en connectiviteit

    De LS650 biedt niet alleen visueel spektakel, maar ook een meeslepend geluid met het 2.1-kanaals Yamaha-ontworpen geluidssysteem. Dankzij de nieuwe metalen grille aan de voorkant ervaar je verbeterde geluidstransmissie. Voor de audioflexibiliteit ondersteunt een HDMI 2.0-poort eARC, ideaal voor het aansluiten van een Atmos- of andere soundbar. Met diverse aansluitingen, waaronder USB-A-poorten en een optische audio-uitgang, ben je volledig uitgerust voor een premium home cinema-ervaring. 

    Slimme functies met Android TV

    Laat je onderdompelen in een wereld van entertainment met het Android TV OS en geïntegreerde Google Assistent. Geniet van populaire apps zoals Amazon Prime, Hulu en Disney+. Hoewel er geen Netflix-app is op Android TV-beamers, biedt de LS650 tal van andere mogelijkheden om je favoriete content te streamen. Wil je toch Netflix kijken dan kan je gebruikmaken van een Google Chromecast

    Bekijk onze video over de Epson EH-LS650B

    In deze video verteld onze collega Albrecht je alles over de Epson EH-LS650B. De beamer is ook verkrijgbaar in het wit, de EH-LS650W.

    Vergelijk dit product 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking